RO ALERT. „Evitați zona, păstrați distanța”

Mesaj RO ALERT emis în această seară care anunță prezența unui urs pe drum în zona barajului de la Siriu.

„A fost semnalată prezența unui urs în localitatea Siriu, DN10. Evitați zona, rămâneți în locuințe! Păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta sau să îl hrăniți. Fără să vă expuneți pericolului protejați animalele din gospodărie”.

E posibil ca ursul din mesajul de mai sus să fie același cu cel filmat în aceeași zonă de un buzoian cu două zile în urmă:

În zona Siriu, din cauza numărului mare de urși (de-ai locului + relocați), un grup de șase cetățeni (din care trei au fost reținuți sub acuzația de braconaj) au suprimat – folosindu-se de câini antrenați special – un număr de 4-5 exemplare de urs.

Citește și:

loading...

12 comentarii la „RO ALERT. „Evitați zona, păstrați distanța”

 • Mai e vreun loc in jumatea de NV a judetului unde nu e lumea nevoita sa stea ascunsa in casa? Cand apare vreun mojic de politician sa ne spuna ca asta e „noua realitate, la care trebuie sa ne adaptam”, cum au zis politicienii despre atentatele teroriste prin Vest?
  Animale de genul ar trebui sa existe numai in rezervatii. Daca esti hipster prajit la cap si cu dorinta de senzatii tari, iti iei cortul si te duci sa te bati cu ursul, dar ursul in sat, nu, merci, oamenii normali nu ar trebui sa aiba de-aface cu asa ceva.

  Răspunde
 • Evitați zona!!!!! Și ce sa facă omul, sa o ia pe valea Prahovei dacă merge la Brașov ? Cred ca sunt mai mulți ursi decât pe vremea lui Ceașcă.

  Răspunde
 • Vom ajunge noi in cuști ca sa protejam urșii

  Răspunde
  • Din câte vedem, mai importante sunt animale în comparație cu oamenii.
   Pentru asociațiile de protecție a animalelor, copii și oamenii cu probleme nu sunt importanți, ci numai animalele și de fapt banii primiți de la stat.

   Răspunde
   • Asta e!Banii care ajung în conturile unor șnapani fără să le dea un grăunte acestor animale!

    Răspunde
 • Va veni vremea cand va trebui sa coabitam cu ursii peste tot ! Ei sunt mult mai importanti decat oamenii !
  Propun ca la viitorul recensamant, sa fie recenzati si ursii din localitati (autohtoni si relocati), doar traim impreuna, asa va creste numarul de locuitori.

  Răspunde
 • Dar ce-ar fi daca ar vota pesede si penele ori aure, usere sau udemere doar ursii?
  Iar oamenii i-ar…cum s-o spun elegant…phoote in noroc pe gusatii care au hotarat ca ursii, mistretii si alte asemenea jivine sunt mai importante decat noi!

  Asta inseamna sa nu existe comunitate. Ca intr-o comunitate adevarata oamenii s-ar fi unit (inclusiv sefu’ de post, securistu’ local s.a.m.d) si ar fi trimis salbaticiunile in lumea celor drepti. Fara sa le fie teama ca vine un cap-de-creta de la „judet” si ii trage la raspundere pentru ca si-au aparat comunitatea.

  Dar la noi nu exista si nu va exista niciodata asa ceva. Ne plangem, ne vaitam, pe gusati ii doare la basca iar ursul trece. Ca de-aia-i urs.

  Răspunde
  • Eu nu am votat niciodata. E dificil cu votul, ca de obicei aia care isi doresc putere si se baga in mocirla politica sunt fix aia care nu sunt potriviti, iar aia potriviti nu se baga in asa mizerie. Deci votul nu stiu daca va rezolva vreodata problema asta

   Răspunde
   • Fix asta își doresc cei care conduc din umbră. Prezența la vot să fie cât mai mică și astfel să se poată vicia procentele din tastatură. O prezență masivă la vot le-ar încurca socotelile și de frica puhoiului de români votanți, aleșii, care desigur au fost în prealabil selectați de cei ce conduc din umbră, s-ar gândi de două ori când trădează votanții, să nu cumva să se umfle mămăliga și s-o ia pe coajă! Habar nu au românii ce forță de neoprit ar reprezenta dacă nu s-ar mai lăsa manipulați!

    Răspunde
 • Unde e activisti’, bre ?!
  Sa vina pa teren, ursuletzii asteapta muulta dragoste….

  Răspunde
  • Daca aveau ei un Toma… ii rezolva…se unea Nehoiu cu Navodari si ursii stateau in apa toata ziua….

   Răspunde
 • …mai bine ne-am reloca noi, oamenii!… rezolvăm problema pentru totdeauna….ca să știm o treabă!….dar vine bombardeaua nucleară în curând!….finito everybody!…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.