Ne-a bătut o echipă care venea după 8 înfrângeri!

Craiova venea după 8 înfrângeri (meciul cu Știința nu se pune).

Nu era în formă, tocmai ce schimbase și antrenorul.

Dar la finalul meciului cu Gloria Buzău a dansat hora bucuriei:


Cu o victorie, azi, Buzăul ar fi urcat pe 6.

Dar suporterii s-au ales cu o nouă înfrângere frustrantă, în nota unui sezon mediocru.

Meciul s-a pierdut în R2 când antrenorul Anca a făcut două schimbări neinspirate. A scos-o pe unguroiaca Pal („Albinuța”) – care jucase bine – și a băgat-o pe blazata Blazevici. De fapt, n-a băgat-o, ci a ținut-o degeaba pe teren.

A doua schimbare neinspirată, poloneza Zimny în locul lui Ilyna. Grație „inspirației” lui Anca, gazdele au zburat la 5 goluri și au câștigat meciul.

Craiova ne-a bătut cu doar două jucătoare, Claudia Constantinescu și Milosavljevic, pe care Anca le-a lăsat să zburde pe teren (în loc să le fi pus marcaj unu la unu).

Bine că i se termină contractul lui Anca, alegerea sa ca antrenor a fost, e clar, nereușită.

Pe lângă antrenor, Gloria nu mai are nici conducător, pe cineva cu autoritate și pricepere, care să le strângă pe jucătoare la bine și la rău, să formeze o echipă, să pună presiune pe arbitri etc.

Noi am fost acum 2-3 ani peste Bistrița și Brăila! Acum adversarele noastre sunt în semifinalele European League, iar Buzăul va avea 12 înfrângeri din 12 meciuri cu primele șase din campionat!

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Ne-a bătut o echipă care venea după 8 înfrângeri!

 • noroc ca i se termina contractul si te duci sa le antrenezi tu pe fete ca esti tare priceput

  Răspunde
 • Uite pentru ce platim tot felul de taxe si biruri. Suntem campioni pe tara la biruri, macar, daca la sport nu

  Răspunde
 • Când îți dorești nimic, nimic realizezi !
  Să ții în poartă 55 de minute o portăriță care nu a apărat nimic, a luat goluri din toate pozițiile, să ții in teren jucătoare care ratau din orice poziție, care dormeau pe teren (Iuganu de exemplu), înseamnă să nu ai habar de handbal, sau să fii rău intenționat !
  Este un calvar să fii suporterul acestei echipe de handbal, te îmbolnăvești de nervi, faci infarct, atac cerebral, din cauza unor jucătoare blazate, indolente și a unui antrenor de toată jena care trebuie să plece de mână cu cel ce l-a adus.

  Răspunde
 • Oameni buni ce vina are antrenorul ? El atat poate, vinovati sunt necunoscatori din conducere, care din ianuarie 2023 si pana in vara nu si-au dat seama ca antrenorul nu este capabil sa faca performanta. Ba mai mult ei au ales un „no name” care are o singura calitate – este buzoian – si îi dai contract pe 2 ani si jumatate fara clauza de cupa europeana in 2023 ( plecand cu echipa de pe locul 2 ).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.