Noi, la Buzău, n-am avut noroc!

Da, multă supărare a provocat printre microbiștii buzoieni victoria de aseară a lui Dorinel.


Dar nu mă refer doar la faptul că mulți buzoieni sunt fecesebiști și au suferit la înfrângerea echipei favorite.

Supărarea e legată de Gloriuța noastră din Buzău. Că noi, suporterii buzoieni, n-am avut baftă de un antrenor precum Dorinel.

Noi, doar cu dezamăgirile. Pustai, Mihalcea, iar acum Prepeliță. Toți trei au avut la Buzău lot mai bun și buget mai mare decât Oțelul lui Dorinel.

Doar că ai noștri, toți trei, au greșit adesea echipa, abordarea și pregătirea. Dorinel ne-a arătat (aseară) ce înseamnă să fii ANTRENOR.

Unul care pe lângă pricepere, sunt convins, pune și suflet. Ai noștri, toți trei, niște comozi, cu aere de superioritate, deși dacă-i iei la bani mărunți, pe ce au făcut la Buzău, rămân corigenți. Nu-s în stare nici să bage cea mai bună echipă (a lor) în teren, darămite să ia la puricat adversarul, să-i descopere slăbiciunile și să antreneze apoi – în săptămâna dinaintea meciului – pentru a profita.

Ce diferență! Oțelul lui Dorinel a bătut FCSB, Gloria lui Prepeliță a pierdut în Crâng cu Csikszereda

Chit că unii mă vor eticheta din nou servil lui Viorel Ion, dar „Vioară” a fost singurul antrenor de la Gloria (din divizia B) care a reușit, ba chiar în două rânduri, să înalțe lotul de jucători mai sus decât așteptările.

Iar zicerea lui „Vioară”, „fără mine nu veți promova”, nu-i un blestem, ci matematică. Ca să obții rezultate, trebuie să faci lucrurile bine, mereu. Jucătorii nu-s proști, îl citesc imediat pe antrenorul slab. Câteva greșeli și gata, s-a rupt filmul.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Noi, la Buzău, n-am avut noroc!

  • Pai nu am avut noroc, pentru ca nu se vrea performanta la Buzău. Daca se voia, atunci aducea un antrenor capabil sa incropeasca o echipa si sa promoveze. Domnilor, aceasta echipă va ramane si sezonul acesta in Liga 2. Nu vor promova. Sunt interese din partea altor oameni. Aduci tot felul de cioflingari fara licenta care sa ia bani degeaba. Nici macar nu știe sa vorbească la interviu cu ochelari de „cult”. Jucători doar cativa care s-au remarcat. Ceilalți, unul a venit sa se injure cu suporterii in loc sa joace, celălalt pune mana pe minge in careu, zici ca e pe Copacabana la masa sau o fi pus un bilet la pariuri, altul de 2 metri nu e in stare sa apere o minge, fiind portar de meserie. Deci numai rebuturi. Nu vi se pare ca se joacă asa, pentru niste pariuri. Sunt proști oameni care se duc la stadion si vad niște proști care dau cu stângul în dreptul. Hai sa deschidem ochii mai larg si sa vedem meciurile cu Arges si acum cu Miercurea Ciuc, ce goluri s-au încasat. Nu prea usoare, cum vi s-au parut? Buget peste cel de la Oțelul Galați. Otelul Galați a batut ieri pe FCSB. Ar fi trebuit sa defileze acesti fotbaliști de la Gloria daca au salarii peste cei de la Oțelul. Mi-ar placea sa se oprească robinetul cu bani, pentru ca în decursul acestor ani cat aceasta echipă a fost in Liga 2 s-au perindat antrenori care au venit, au luat banii si au plecat. Interes scăzut de a antrena aceasta echipă. Cat despre echipă lui Dorinel, eu pot sa zic ca sunt un hater incontestabil al acestei echipe, dar felul cum joaca in Liga 1, eu ii felicit din toată inima si pe Dorinel, mare antrenor care are experiență si stie cum sa faca o echipa sa joace. Tot respectul pentru Otelul Galați. Ar trebui ca Otelul sa fie material de studiat, un exemplu pentru echipele care sunt prea cu nasul pe sus, harfe, să învețe cum se joaca fotbal si cu un buget mic.
    In opinia mea ar trebui lasata doar echipa de handbal de la băieți și fete. Aici ar trebui finanțare plus cei mai multi sa se investească in centre de juniori, sa crească tineret pentru a putea avea viitor in sport.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.