A murit fratele comentatorului Emil Grădinescu

S-a prăpădit în urma unui infarct fratele cunoscutului comentator sportiv Emil Grădinescu.

E vorba de Adrian Grădinescu – regizorul de emisie a sute de transmisiuni pentru diverse sporturi, campionate interne şi transmisiuni internaţionale pentru TVR.

Cei doi frați, Adrian și Emil, au copilărit la Buzău – după care s-au stabilit la București.

Adrian Grădinescu a jucat tenis de masă de performanță la Buzău.

„Adrian Grădinescu, cel mai bun prieten al tenisului de masă, de la TVR, a trecut în neființă. A jucat tenis de masă de performanță, la Buzău, şi a rămas aproape de noi, sprijinindu-ne de fiecare dată, necondiționat. Am făcut o echipă excelentă, era atât de inimos şi implicat, un prieten extraordinar.Îi mulțumim pentru tot, nu avem cuvinte să ne exprimăm regretele. Ne vom aminti de el cu drag şi dor. Condoleanțe familiei şi putere să înfrunte momentul atât de dureros. Dumnezeu să-l odihnească!” – comunicat Federația Română de Tenis de Masă


„Departamentul TVR Sport, deplânge fulgerătoarea dispariție a colegului nostru Adrian Grădinescu, regizorul de emisie a sute de transmisiuni pentru diverse sporturi, campionate interne și transmisiuni internaționale, emisiuni… și nu numai… Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ciobanii, țepuiți de samsari cu banii pe miei. Ce au decis Poliția și Parchetul CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „A murit fratele comentatorului Emil Grădinescu

  • E regretabil atât pentru familie cât și pentru locuitorii orașului de origine ! Adrian și Emil Grădinescu și-au probat talentul și aptitudinile de oameni de cultură și sport – ridicând ștacheta instituțiilor pe unde au lucrat … Sincere condoleanțe pentru reputatul comentator sportiv tv și cei rămași în suferință !…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.