„Noi primim amendă la ieșirea din bloc, iar ăștia joacă fotbal ?!”

Plângere trimisă de un cititor de pe str. Spiru Haret către buzoienii.ro.

„E o situație aberantă. Pe porțile unităților de învățământ s-au lipit afișe cu obligativitatea purtării măștii. Iar polițiștii s-au pus pe dat amenzi oamenilor care locuiesc sau trec prin zonă. În schimb, toată lumea închide ochii la cei care joacă fotbal pe cele două terenuri din curtea școlii 15 și vecinătatea Liceului Pedagogic. Să-mi explice și mie cineva, cu gândire corectă, cum vine asta ?”, e mesajul trimis către buzoienii.ro.

Cititorul ne-a trimis o poză cu „fotbaliatorii” de pe terenul de la Pedagogic, „unde se joacă fotbal și dincolo de ora 23.00, spre disperarea locatarilor care vor să se odihnească”

De vină e, evident, tot Boșcodeală!

Greșeala originală îi aparține, evident, tot fostului primar Boșcodeală. Deși a fost avertizat la momentul respectiv că ideea concesionării terenurilor de sport ale unităților școlare către niște privați e una proastă fostul primar s-a încăpățânat s-o pună în aplicare.

Terenurile de sport ar trebui modernizate de Primărie (cum s-a întâmplat la Școala nr. 11), nu date unor privați

De ce ideea a fost proastă ?

Pentru că în acest fel copiii școlii și cei din cartier nu au mai avut acces la teren în weekenduri și în vacanțe. După ce spațiile din jurul blocurilor au devenit parcări, copiilor li s-a luat de către adulți și terenul școlii.

Apoi, ideea de a înființa niște terenuri unde adulții să poată juca fotbal până târziu în noapte e una nefastă (ca să folosim un eufemism) pentru locatarii blocurilor din jur. În loc să doarmă ori să citească o carte, aceștia trebuie să asculte bubuitul mingii de plasa din jurul terenului și urletele fotbaliștilor. Și când se dă gol și când se ratează.

Probabil că dictonul lui Boșcodeală e „nu contează oamenii, banul să iasă”

UPDATE: Glumă bună a altui cititor. „În caz că trecătorii sunt opriți de poliție, să le spună că merg să joace fotbal🤣”

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„Noi primim amendă la ieșirea din bloc, iar ăștia joacă fotbal ?!”

  • Romania,legi facute de ciurucuri si aplicate de incompetenti!

  • Astia care au luat amenda la iesirea din bloc sa faca o poza cu amenda si sa o puna aici.

  • La școala 15 pe terenul sintetic cine credeți că joacă fotbal ?, chiar cei care ne amendează, cei de la jandarmerie și poliție, nu-i așa că e mișto rău in țara asta ??!!! Paradoxal, copiii noștri sunt puși să facă sport pe acelasi jeg de teren dar cu masca la gura !!!!

  • este f bine ca avem unde sa facem sport, nu inteleg reporterul de ce are probleme cu Bosco. Sa inteleg ca nu mai avem voie din cauza lui sa jucam fotbal? oricum seara acele terenuri stau degeaba, cel putin asa se mai aduna niste bani. Sportul este benefic si pt asta am avea nevoie de toate terenurile de sport ale scolilor, oricum copiii nu mai fac sport.

  • Printre cei ce i-am vazut pe terenul ala se afla si niste persoane apropriate primarului, niste patroni de firme abonati la contracte cu institutiile primariei.
    Nu e de mirare ca primesc echipaj de politie locala care sa pazeasca perimetrul ca sa nu ii deranjeze plebea cu privirea. Sa incercati sa treceti pe langa teren si sa va opriti putin pe langa terenul de fotbal cand e utilizat, sa vedeti ce rapid vine politia locala si te legitimeaza abuziv si iti promit sanctiuni pe motive inventate dupa ce te alunga din zona.

  • Dupa cum se pare, unii ar privatiza-o si pe ma-sa. Tre sa avem totusi o limita, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.