Pauze mai frumoase la o școală din Buzău

Zeci de elevi au rămas ieri după ore pentru a proba cele mai frumoase șotroane din oraș.

S-a întâmplat la Școala nr. 15 (G. E. Palade) de pe Bd. Spiru Haret.

Ieri la prânz, o echipă de muncitori a creat folosind un material special (rezistent și antiaderent) un circuit și două șotroane mai mici care au colorat curtea interioară a școlii.

Investiția aparține asociației „Alege să fii bun”, coordonată de Nicoleta Marin, învățătoare la Școala nr. 15.

„Contează mai puțin cât a costat, ci faptul că a înfrumusețat curtea interioară și că elevii sunt încântați. Așa ar trebui să se întâmple la toate școlile din România, am văzut în străinătate și am vrut musai și la noi. Pauzele copiilor sunt mai plăcute acum, îi vezi cu zâmbetul pe buze. Plus că e și sănătos”, ne-a declarat doamna învățătoare, sprijinită în acest demers de Rotec și Forja Rotec.

Șotroanele trebuiau puse de astă toamnă, dar proiectul a fost amânat întrucât primăria a asfaltat în noiembrie curtea școlii, iar mai apoi a venit frigul.

Asociația „Alege să fii bun” s-a implicat și în alte proiecte la Maternitatea Buzău și la Secția Pediatrie a Spitalului Județean Buzău, iar în curând va dota laboratorul de Artă Monumentală de la Liceul de Arte Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Să-i aducem pe toți la Școala nr. 11 ! Bădulescu vrea eliminarea arondării geografice a școlarilor. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.