Pentru pasionații de Airsoft. Două replici Tokyo Marui pentru toate buzunarele

Airsoft este un joc sportiv în care jucătorii simulează un conflict sau efectuează anumite misiuni, cu ajutorul unor replici ale armelor reale ce lansează proiectile sferice non-metalice, utilizând echipamente specifice și tactici militare reale.

La jocul de airsoft se folosesc bile din material plastic ca muniție, având o masă între 0.20g și 0.43g.

Pentru mulți jucători airsoftul reprezintă mai mult decât un hobby este o dorință de aventură manifestată într-un joc ce nu cunoaște limite în materie de arme airsoft și scenarii cu tentă militară.

Un adevărat pasionat de Airsoft cu siguranță că se va orienta mereu spre a investi în produse și echipamente cât mai bune și calitative pentru a putea trăi mai bine experiența acestui hobby plin de strategii și adrenalină.

Dacă dorești să ai parte de replici de arme atent lucrate, ar trebui să te orientezi spre principalele branduri care se ocupă de producția lor. Printre aceștia se numără cei de la Marui care îți oferă fix ceea ce dorești.

Tokyo Marui este un producător de arme pentru airsoft care se află în Adachi, Tokyo, Japonia și sunt cei care au pus bazele pentru lumea acestui joc sportiv, datând încă din anul 1992. Întrucât armele lor sunt extrem de bine lucrate și cu standarde înalte, Tokyo Marui sunt un brand extrem de căutat atunci când vine vorba de replici pentru airsoft.

Cu toate că ținta lor este de a produce numai produse pentru jucătorii profesionali care doresc cele mai bune replici, aceștia mai au și o serie de arme pentru cei cu bugetul mic, scopul fiind acela de a-i ajuta pe toți pasionații de airsoft.

Cauți arme airsoft online de calitate și nu știi de unde să le achiziționezi? Pe siteul dorințele tale cu siguranță vor fi ascultate. Găsești aici numeroase arme și echipamente ideale pentru jocuri reușite de airsoft.

Referitor la arme, ai parte de airsoft Tokyo Marui pe http://www.airsoft.ro/Tokyo-Marui-294, unde poți găsi o serie de modele de pistoale potrivite pentru un buget normal.

CZ75 HG – SPRING de la Marui este un pistol din plastic, care trece cu puțin de jumătate de kilogram și are o lungime de 200 mm. Este ușor de folosit iar cele 21 de bile care încap în încărcător vor fi lansate cu 67 m/s, viteză numai bună pentru ca tu să țintești inamicul.

Aproape la același preț ca și primul model menționat găsești și replica CZ 75 SPRING. Prezentul model are o serie de caracteristici de care te poți bucura. Butonul pentru eliberarea încărcătorului și piedica nu sunt doar de formă ca la alte modele ci sunt extrem de funcționale.

Capacitatea încărcătorului este mai mare, de 25 de bile, însă lansarea lor se face numai cu 62 m/s, un pic mai încet față de modelul HG. Cu toate acestea, arma este cu 100 de grame mai ușoară, chiar dacă lungimea ei este cu numai 6mm mai mare, lucru ce te poate pune pe gânduri când vine vorba să alegi între cele două pistoale.

Indiferent de faptul că ești începător sau avansat, poți găsi replici airsoft de calitate și la prețuri rezonabile, lucru ce îți va face jocul mult mai intens și bine structurat. Te vei bucura de mai multă precizie și lejeritate în aplicarea strategiilor.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.