Peste 25 de joburi noi și 120 de locuri de parcare

Luni dimineață la ora 07.30 va avea loc deschiderea celui de-al treilea supermarket LIDL din orașul Buzău.

Situat pe Bd. Unirii, între avion și podul Mărăcineni (zonă care va fi rebotezată Bd. Aviatorilor), LIDL 3 Buzău se laudă cu „peste 25 de noi locuri de muncă în oraș și 121 de locuri de parcare” (conform comunicatului de presă remis presei locale).

LIDL 3 Buzău ar putea reduce (mai ales în perioadele de sărbători) traficul din rondul de la avion și mai departe pe Bd. Unirii, întrucât locuitorii din Mărăcineni, V. Pașii etc. ar putea să se oprească aici (fără a mai intra în oraș).

După LIDL 3, urmează în curând și LIDL 4 Buzău, retailerul german achiziționând cu peste un milion de euro un teren pe str. Transilvaniei, în curtea Romcarbon.

Comunicat de presă, LIDL

Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului Lidl, se vor crea peste 25 de noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Buzău dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea magazinului Lidl din Buzău continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România. 

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Peste 25 de joburi noi și 120 de locuri de parcare

 • Obișnuiam sa intru frecvent in Lidl dar acum zic pas. Ca este de la faptul ca imi arunca produsele scanate de parca sunt plini de nervi, ca o fi de la faptul ca angajații stau de vorba în căștile alea iar tu stai ca prostu neștiind daca vorbesc cu tine sau nu, ca o fi de la etichetele cu Stoc Limitat care sunt puse strategic sa crezi ca este vreo oferta, ca o fi de la prețuri puse la mișto, ca o fi de la sau de la, nu știu.

  Răspunde
  • Merg la Lidl fiindca au anumite produse pe care nu le gasesti altundeva, sub forma de echivalent, mai au și cele mai bune preturi la alte produse dar DA, sunt aspecte care mă enerveaza la culme, au cele mai proaste case self checkout, cele mai proaste scannere, frecvent se mai blochează cate-o casa standard și aștepți că prostu, au cei mai sictiriți angajați (e-adevarat, și cel mai prost plătiți), care vorbesc „singuri” și tare, ca la ei acasă.
   E cel mai idiot supermarket dar am nevoie de el !

   Răspunde
 • Pai, mergi la piata sau la magazinele cu preturi duble……

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.