Premieră în centrul Buzăului

Două-trei sute de buzoieni asistă la această oră în Piața Dacia la primul eveniment după redeschiderea centrului Buzăului.

Pe platoul din fața Palatului Comunal s-a instalat un ecran și s-au adus scaune pentru întâlnirea cu cunoscutul actor american Armand Assante.

Înainte ca actorul să apară în fața publicului, pe ecran a rulat filmul California Dreamin, în care a jucat și actorul american.

A fost probabil o premieră: pentru prima dată un film a rulat în Piața Dacia

Evenimentul, din cadrul BIAF 2023 (Buzău International Film Festival) e încă în desfășurare

Referitor la Piața Dacia, e de văzut dacă Târgul de Crăciun și Revelionul 2024 se vor ține în centrul Buzăului sau dacă se va păstra locația de anul trecut, Parcul Crâng, dovedită o idee inspirată și de succes, la finele anului 2023.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Premieră în centrul Buzăului

 • E o solutie si asta. Acum la mine la bloc latra cainii ca pe vremea lu Boscodeala, ar fi bun un cinema non-stop acolo si sa plecam de acasa cand nu ne lasa haitele de caini sa dormim. Din rau in mai rau mergem…

  Răspunde
 • Crang, idee inspirata? Esti in alt film, frate!

  Răspunde
 • Un prilej bun sa taseze cum trebuie dalele din Piata!O idee minunata!

  Răspunde
  • Păcat de calitatea lucrărilor din Piața Daciei. Dacă va uitați la cum sunt montate dalele pe str Cuza Vodă și placile din piață Daciei, nu prea exista termen de comparație. În str. Cuza Vodă se vede ca au lucrat profesionisti, iar în Piața Daciei lucrători de mana a treia. Nu găsești doua placi montate la aceeași înălțime și distanta, nu sunt aliniate, etc. După montare plăcile trebuiau curățate de adeziv, dar după cum vedeți nu prea interesează pe nimeni și se va receptiona asa cum arata. Dacă ar fi fost în curtea personala a celor din primărie, nu cred ca ar fi arătat asa lucrarea finala.
   Ce sa mai vorbim de Aleea Trandafirilor, ca trandafirii au dispărut.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.