Premieră la Buzău. „Au venit 25. Mai urmează”

E postarea zilei la Buzău. A strâns în doar patru ore peste 80 de comentarii.

Au atras atât imaginea, dar și mesajul viceprimarului Ionuț Apostu.

„Astăzi, le-am urat “bun venit” primilor 25 de muncitori indieni care lucrează pe șantierul Colegiului Național Mihai Eminescu.
Sunt serioși, harnici și buni meseriași…ceea ce mă face să sper că anul viitor elevii liceului vor reveni într-un local complet reabilitat!
Vor mai veni și alții…😉”
, a scris Ionuț Apostu pe pagina sa de facebook.

În urmă cu o lună, buzoienii.ro a publicat un articol în care anunța ajungerea la Buzău și a 15 vitenamezi – CLICK AICI.

Comentariile buzoienilor sunt diverse. Unii consideră aducerea muncitorilor asiatici un lucru firesc în condițiile globalizării. Alții, mai naționaliști, plâng după muncitorii români plecați la rândul lor în vestul Europei, și nu-i privesc cu ochi buni pe angajații asiatici.

Astăzi, le-am urat “bun venit” primilor 25 de muncitori indieni care lucrează pe șantierul Colegiului Național Mihai…

Publicată de Ionut Sorin Apostu pe Marţi, 22 octombrie 2019

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Premieră la Buzău. „Au venit 25. Mai urmează”

 • Avem si noi indienii noștri. sa le taie domnul Toma socialul, ca sant plătiți din banii noștri

 • Da, dar e diferenta mare intre crestini si budisti, credeti-ma….

 • ce salariu au ei si cu cat este platit prostul de roman

 • Posturile de conducere revin partidului, pile si relatii. Poftim cultura, auzi , globalizare.

 • Asteptati….se vor dumiri cu totii ca indienii si vietnamenzii nu vand cimentul si adezivul din dotare….nu dorm 3 ore la pauza de pranz cu capul pe petul de bere….si, culmea, chiar cunosc meserie. Avem si noi specialistii nostri, dar, din pacate, multi merg pe principiile economiei cincinale: „noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc”, „Ghita, Ghita, pupa-l in bot si papa-i tot!” sau „las-o bre, ca merge si asa !”. Ei bine….nu chiar orice se poate drege cu sarma de covrigi….
  Categoric, aducerea acestor muncitori se va dovedi benefica.

 • Pai cum asa ? Buzoienii nostrii ce fac? Nu cred ca Este adevarat ce vad , noi care ne vaitam ca nu avem drumuri , ca nu e apa sau gaze etc vin altii sa ne ia locul de munca. Posibil ca noi am refuzat si au venit altii si l-au luat

 • Pentru moment aducerea muncitorilor din afara ţării este unica soluție. Ca orice muncitor nou angajat vrea să demonstreze ce știe și ce poate. Apreciez că la venirea iernii comportamentul acestor muncitorii v – a fi altul, surmenajul, răceala frecventă și dorul de acasă au un cuvânt greu de spus. Deci????

 • Cândva, prin anii 80-90, bătrînul conducător chinez – adept al gândirii economico-sociale modernă și pragmatică – spunea : ” N-are importanță culoarea motanului … Important e să prindă șoareci ! … „. ( Deng Xiao Ping ). Anii au trecut și iată unde a ajuns China după ideile lui …

 • Deci
  Domnul Ionut Apostu…
  Aveam maxime pretentii la matale
  Te vedeam chiar in locul lui toma din vara anului 2020
  Dar cum sa apari matale intr o astfel de postare?
  Ai curaj sa ne spui ce salariu are un indian?nu sunt rasist dar daca sunt platiti mai bine decat romanii este JALNIC!!!
  Buzoienilor si nu numai ar fi trebuit ca o firma sa ii accepte si asa incepatori!deci peste tot sunt anunturi ca vor oameni cu experienta si etc.
  Unde naiba sa dobandeasca experienta daca toti vor deja cu experienta? sper sa iti revii domnule viceprimar
  Multumesc

 • Mergi la AJOFM sa vezi cate locuri sunt libere si niciun domn-buzoian-somer nu vine sa le ocupe. Asa ca BINE au facut, demonstrand ca avem pe altii dispusi sa munceasca.
  Pe de alta parte, sunt putin sceptic: indienii vin aici, doar ca o poarta de exit spre Germania ! Mai vedem daca nu vor dispare intr-o zi, fara urma :)))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.