Propunere pentru reducerea aglomerației din intersecție

De-a lungul vremii, mai mulți buzoieni au lansat către Primăria Buzău această propunere menită a mai reduce din aglomerația care se formează la anumite ore în intersecția semaforizată dintre străzile Mesteacănului, Frăsinet și Iazul Morilor. 

„Să se taie puțin din trotuar astfel încât mașinile care vin dinspre centru să poată vira dreapta pe lângă benzinăria lui Merode fără a mai sta la semafor. Strada e deja făcută, cu o cheltuială minimă, se rezolvă o problemă”, e rugămintea către municipalitate a unui buzoian prin intermediul buzoienii.ro.

La această solicitare a răspuns viceprimarul Ionuț Apostu.

„Da, știu această speță. Și la noi s-au făcut astfel de propuneri. Ideea nu este rea, numai că strada respectivă nu este a Primăriei Buzău, este proprietate privată. Ar trebui ca primăria să negocieze și să cumpere acea bucată de teren de la proprietarul benzinăriei”.

În concluzie, propunerea este bună, numai că are șanse mici de reușită, cel puțin pe termen scurt. Pe de o parte, municipalitatea are alte priorități, precum asfaltarea drumurilor de pământ din oraș, pe de alta e posibil ca prețul cerut de proprietar să fie unul prohibitiv. 

loading...

3 comentarii la „Propunere pentru reducerea aglomerației din intersecție

 • Buna ziua!

  Neaparat sa taieti din trotuar ca sunt mai multe masini decat pietoni in Buzau,pana la urma lumea nu se mai deplaseaza pe jos ci doar cu masina.

  Răspunde
 • Pe de alta parte e toată lumea mânjita….. ..Un peco făcut cu mita…. nu se baga nimeni pt ca toți au mâncat de acolo

  Răspunde
 • Avem strazi private in oras? Pe când privatizarea întregului municipiu?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.