Punct final! Se începe autostrada din jurul orașului Buzău (Spătaru – V. Pașii)

E anunțul orei la Buzău.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat în urmă cu câteva minute că a expirat perioada de contestații astfel că se va semna contractul pentru autostrada din jurul orașului Buzău (Spătaru – V. Pașii).


De la Pădurea Spătaru până în dreptul balastierei de la Vadu Pașii sunt 14 kilometri.

Lucrarea e destul de grea: sunt 8 poduri (peste alte șosele), un nod complicat la Spătaru (intersecție cu E85) și un pasaj de 1,2 km peste Șoseaua Buzău – Brăila.

Pasajul peste șoseaua Buzău – Brăila
Nodul de la Spătaru (intersecție cu E85)
Spațiu de servicii aproape de Pogonele (Țintești)

20 de luni va avea la dispoziție asocierea de constructori turci NUROL INŞAAT VE TICARET (lider) – MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET să facă lucrarea, finanțată din fonduri europene.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Punct final! Se începe autostrada din jurul orașului Buzău (Spătaru – V. Pașii)

 • Felicitari, dar de dobitoci ce sunteti semnati asa tarziu acest contract!

  Răspunde
 • 20 de luni pentru autostrada?
  Hahaha in ce tara? In tara unde platoul Dacia a durat 17 luni si a iesit o bataie de joc care pare ca e pe punctul de a fi renovata, nicidecum ca e produsul renovat? Bulevardul Unirii dureaza si acum, de nspe luni?

  Răspunde
 • Noi tragem nădejde că aștia care ar trebui să se ia de treabă or fi mai serioși. Nu par a fi vreo firmă de apartament, ca aia cu platoul de la Dacia. Și mai depinde de ce interese financiare sunt la mijloc, de cât parandărăt trebui să ajungă și la ce partid sau alianță de partide… În fine, să nu mai zicem nimic, până nu vedem primul utilaj pe teren, prima cupă de excavator înfiptă în pământ, prima lamă de buldozer lăsată în jos și de ce nu prima foarfecă „înfiptă” în pamblica de inaugurare. Dea Domnul ca toate astea să se întâmple cât mai repede…

  Răspunde
  • Am impresia ca voi credeti ca primăria face autostrada ‍♂️

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.