Reclamație a locatarilor din Unirii Sud. Vine și pleacă de două ori pe zi

Reclamație a locatarilor de pe Unirii Sud la adresa unui… elicopter.

Unii cetățenii reclamă că aparatul de zbor aterizează de două ori pe zi în vecinătatea blocurilor:

„Face zgomot. E deranjant, blocurile sunt aproape. Vine și pleacă o dată dimineața și o dată după-amiaza. Probabil, aduce și apoi ia pe cineva important”.

Către buzoienii.ro au fost trimise și imagini filmate de pe Calea Eroilor.

VIDEO 1, venire:

VIDEO 2, plecare:

Pe de altă parte există și buzoieni, îndeosebi copii, care se bucură la aterizarea și decolarea în apropiere a elicopterelor.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Reclamație a locatarilor din Unirii Sud. Vine și pleacă de două ori pe zi

 • … o fi făcând naveta ciucă al nostru!…

  Răspunde
 • Eu cred ca imprastie ceva prafuri pt cei de la periferia orasului. In centru de ce nu aterizeaza?

  Răspunde
 • Zvonurile sunt ca e elicopterul care il plimba pe domnul general care considera ca naveta pana la Boboc cu masina UM e de plebe saraca, sub demnitatea unui general… generalii merg doar cu transport VIP care costa mult.
  Se poate vedea elicopterul facand traseul dus si intors de la Crang, apoi de-a lungul Bd 1Decembrie si Republicii, trece pe deasupra parcului Marghiloman spre Vadu Pasii si apoi spre Boboc.
  Inainte asa facea naveta si Ciuca, si uite ca inca face tot asa, doar ca din postura de general al guvernului.

  Răspunde
 • este un elicopter rau la suflet, au avut probleme si alte orase cu caracterul acestui elicopter pana cand a fost izgonit

  Răspunde
 • Se vede că s-a așezat praful pe voi… În alte orașe există elicoptere Smurd care circulă continuu, se aud ambulanțele, pompierii. Voi nu cumva să fiți deranjați de armată că sunteți cu stea în frunte. Proști v-am lăsat, proști v-am găsit… vai de capul vostru.

  Răspunde
 • Am crescut cu fanfara de la Armata a II – a. Nimeni nu facea reclamatie ca la ora 7 se dadea desteptarea si pana la ora 10 urmau: apelul, defilarea… Am ajuns o natie de sensibili si rautaciosi. Ba canta cocosii, ba latra cainii, ba zboara avionul. Daca erati in Ucraina ce faceati, faceati reclamatie la Primarie ca va deranjeaza bombele?

  Răspunde
 • Asta este un elicopter al PSD-ului,care imprastie „bunastarea si pensiile marite” peste pensionarii buzoieni.Ala al PNl-ului,imprastie „bunastarea si pensiile marite” de ei,doar atunci cand sufla vantul mai tare.Elicopterele guvernului si ale Presedentiei,sunt asa cum sunt de 30 de ani incoace: defecte!

  Răspunde
 • Nu e o natie de rautaciosi, e o natie de marlani fara bun simt si fara consideratie pentru linistea altora. Mai e pana ajunge civilizatia si la cocalarii nostri. Stiti unde zboara avioane printre blocuri, eventual cu piloti beti ranga? Prin Rusia. In tarile civilizate lumea e mai cu bun simt si elicopterele militare se folosesc la bazele departate de localitati.

  Răspunde
 • Sunt si avioane militare care hartuiesc mici localitati sau chiar dau tarcoale orasului. Sa se duca dracu unde e camp gol sa exerseze, nu sa se distreze strasand populatia, ca cerul e tot ala si peste Buzau, si peste camp.

  Răspunde
 • Și eu stau pe Unirii Sud, dar pe mine mă deranjează trenurile și mai ales locomotivele care dau semnale la pod la Drăgaică.
  Credeți că se poate face ceva ???

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.