Reclamație către primar și poliție

Reclamație trimisă de un buzoian către primarul Toma și Poliția Buzău pe buzaucityreport.ro.

„Trecând de mai multe ori prin zona centrală a orașului am observat coada de mașini la Mc Drive care se întindea MULT și pe prima bandă a Bd. Unirii.

Întrebarea care mi-a venit în minte a fost, parafrazând versurile unei melodii bine cunoscute, „Ce are el(Mc) și nu au ei?”

Când spun „ei”, mă refer la comercianții de pe str. Transilvaniei care au protestat zilele trecute împotriva interzicerii opririi auto pe un anumit tronson al străzii, decizie care spun ei le afectează afacerile.

Personal, susțin decizia de a interzice oprirea pe acel tronson al str. Transilvaniei, dar în același timp nu văd corect modul în care autoritățile (politia locala și cea municipală) ignoră/trec cu vederea coada de mașini care șerpuiește câteodată și pe 10 – 20 m pe Bd. Unirii – chiar într-un sector de drum cu restricții”.

Răspuns, primar C-tin Toma: „Zona va fi monitorizată, iar în cazul identificării unor situații negative, vor fi aplicate măsurile legale ce se impun”.

În concluzie, șoferii care stau la coadă în stradă ar urma să fie sancționați.

Așa cum strada nu trebuie să fie parcare pentru comercianții de pe str. Transilvaniei, nici Bd. Unirii nu trebuie să servească afacerii celor de la McDonald‘s.

Citește și:loading...

15 comentarii la „Reclamație către primar și poliție

 • Parafrazand, putem spune ca daca pensionarii de rand nu au pensii speciale, nici magistratii, politistii, militarii si mai ales PRIMARII nu ar trebui sa dispuna de pensii speciale! dar traim in Romania, unde bunul simt si decenta nu-si au loc.

 • Problema este pusa, prost. 100%.

  In primul rand, pe Transilvaniei este o tiganie cap-coada, de dimineata pana seara, in zona „afacerilor” locale unde EVAZIUNEA ESTE ENDEMICA si mizeria lasata in urma este curatata pe banii nostrii, ai tuturor. Vreau sa vad si eu cate taxe intra la buget din banii rulati acolo, numai la sacosa si apoi sa avem „petrentii” !!!!

  In al doilea rand, la Mcdonalds, cozile formate sunt DOAR seara si doar pentru 1-2 ore cat e timpul de masa, nu exista mizerie in urma, iar ABSOLUT TOATE TRANZACTIILE SUNT CU BON FISCAL.
  Este normal sa se aglomereze, este drumul spre Moldova, dinspre capitala. In plus, coada NU deranjeaza traficul cu nimic, raman 2.5 benzi largi, absolut suficiente pentru traficul buzoian.

  Deci, comunistul pensionar sau „patronachele de Transilvania” care a comentat cu acest „subiect” …. sa mearga la culcare. Punct.

 • PAI NU CRED CA ARE IMPORTANTA , 2,5 BENZI , BONUL FISCAL E.T.C . DACA IMI FAC ROST SI EU DE O CASA DE MARCAT , POT SA INCALC LEGEA , SA PARCHEZ PE UNDE MA TRZESC ? MDA…CE LOGICA….

 • Una este sa stationezi una sa parchezi cateva ore cum era pe Transilvaniei de nu aveai loc pe trotoar

 • ,,CORECT” DOMNULE VLAD ! PE TRANSILVANIEI NU POTI INCARCA UN SAC DE PORUMB IN DOUA MINUTE ,DAR LA MC POTI STA CU ZECILE
  . FORMULAREA CU STATIONAREA E CLARA , DAR VEZI SEMNUL ACELA CA E DE OPRIRE CARE INCLUDE SI STATIONAREA , DUPA CUNOSTINTA MEA LOGICA !

 • @George: partial ai dreptate, dar la Mc NU este parcare, este doar stationare de minute….ca la orice drive-in…., aia e. Nu deranjeaza traficul, este chestie doar de analiza juridica, punctuala.
  Pe Transilvaniei este parcare cu japca, o debandada totala.

  Eu doar analizam comparatia facuta de „reclamagiu”.

 • Dar aici se compară mere cu pere…

  Mașinile de pe Unirii de la Mc sunt ale clienților nu ale comercianților, cum este cazul multora de pe Transilvaniei…

 • Mai Cătăline, se pare ca tu ești unul dintre aceia care crezi în „dreptul” de a opri oriunde și oricând dacă ai „mașina lăsată pe avarii”. Mai mult decât atât se pare ca asa cum „reclamagiu” este un „patronache de Transilvania” tu ești un „Jabbarist de Spiru Haret”. No offence, Jabbar.
  În alte ordine de idei, ai avut curiozitatea de a citi în legislația rutiera care este semnificația semnului de circulație „Oprirea interzisa”? Cei de la Mc chiar nu au nevoie de susținerea ta. Cred ca nu ii oprește nimeni sa solicite ridicarea restricției sau introducerea unei plăcute adiționale „Cu excepția clienților McDrive”, iar clienți sa justifice ulterior cu bonul fiscal (bănuiesc ca ai prins ironia, nu?). De altfel ca sa vezi ca se poate, vis a vis este o astfel de excepție pt Posta Româna.

 • Ce sa stie toti comunistii de Drive-In, eu unul va garantez ca de acum nu mai cumpar nimic de pe Transilvaniei de la voi, o faceam aproape zilnic, dar daca sunteti cum sunteti, sper sa nu va mai cumpere nimeni nimic.

 • Si pe langa problema MC ului, unde este politia locala sa amendeze trotuarul blocat abuziv la fast foodul din micro3?
  Inainte mai aparea cate un echipaj sa mai aplice cate o amenda dar de cand cu renovarea localului brusc este permisa si parcarea abuziva pe trotuar iar politia locala nu-si face datoria!!!

 • Anonime, esti pe langa subiect. La Mc nu stationezi, esti doar la rand ca sa intri in drive, in permanenta miscare.
  Si repet, vorbim de aglomeratie civilizata 1-2 ore seara, nu tiganie si haos TOATA ZIUA ca pe „biznis avenue of Transilvania” !

 • Interesante sunt si masinile angajatilor de la RER care blocheaza o banda in zona Obor sau sunt parcate pe pista de biciclete!

 • Dragul meu, Cătălin! Pana acum te bănuiam de rea voință dar acum constat ca ești analfabet funcțional. În comentariul meu m-am referit strict la semnificația indicatorului rutier „Oprirea interzisa” și nicidecum la staționare. Codul rutier poate fi accesat foarte ușor și gratis pe internet. Îmi este indiferent dacă tu ții partea celor de la Mc sau nu și nici nu țin partea celor de pe Str Transilvaniei. Dar dacă tot ai argumente privind oprirea voluntara ca să stai la coada la McDrive (bănuiesc ca ești posesor de BMW an 2000 sau vreo alta „tigaie” și altfel nu ești vizibil) de ce nu găsești și argumente sa putem opri, asa puțin, în centru ca tot este amenajat pt Sarbatori ( facem o poza și plecam) sau, acum serios vorbind, sa putem opri, la farmacia non-stop, în weekend sau pe timpul nopții, fără sa fim vânați de politia locala sau, bancomat, sau la micile afaceri din zona centrala a orașului!.

 • Anonime, m-ai prins, frate, cum ti-ai dat seama ?!
  Stai sa dau maneaua putin mai incet, sa ridic geamul de la BEMVE si sa-ti spun, inca o data, ca la prescolari (banuiesc ca ai trecut de etapa asta, a vietii):
  EU AM SUSTINUT MAI SUS DOAR CA ACEASTA COMPARATIE (TRANSILVANIA CU MC) ESTE UNA COMPLET GRESITA SI MALITIOASA. TOATE VALORILE DUPA STRADA AIA DE BIZNIS SE SIMT LEZATE….., CAND NU AU PLATIT UN IMPOZIT IN VIATA LOR SI FAC COMPARATIE, CU CE ????!!!! ATATA TOT.

  Sa mai repet ?!

 • Este imposibil de dovedit ca omul sta la coada la mec. pe aceeasi logica trebuie amendati si cei care stau in coloana sa isi iau copiii de la scoala atunci cand se blocheaza bulevardele.
  Diferenta este ca cei de pe Transilvaniei parasesc masina si o lasa cum se nimereste. Ca si cei de la bancomat sau la farmacie. Atunci se numeste oprire voluntara si sunt de acord sa fie amendati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.