Alternativă la Bd. Unirii. Se circulă bine

Ce noroc! Muncitorii care lucrează la noul parc (dintre ștrand și digul Buzăului) au făcut bucata de drum lipsă!

Consecință 1. Acum se poate circula în condiții bune de la podul Mărăcineni spre Parcul Tineretului, sediu Hidroelectrica, Bazinul Olimpic, Aleea Sporturilor.

Asta e bucata de drum care lipsea și care a fost realizată de muncitorii de la noul parc – care aveau interes să-și transporte pe aici materialele și utilajele.
Drumul nu e asfaltat, dar se poate folosi chiar dacă a plouat

CONSECINȚĂ 2. Dacă e aglomerat/blocaj pe Bd. Unirii se poate ajunge mult mai repede în Broșteni pe aici. Iar din Broșteni, de la Sala Sporturilor, se poate merge către Dorobanți – Micro V sau către centru.

SPERANȚĂ. Dacă municipalitatea va asfalta anul viitor acest drum (podul Mărăcineni – Parcul Tineretului – Bazinul Olimpic) traficul de pe Bd. Unirii Nord se va reduce la orele de vârf cu 15-20%.

În condițiile în care pe Bd. Unirii Nord va rămâne o singură bandă pentru autoturisme (la finalul proiectului cu fonduri europene) acest drum de rezervă va fi „aur” pentru șoferi.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Alternativă la Bd. Unirii. Se circulă bine

  • Acest „drum” momentan nu este amenajat legal. Trece printr-o spărtură în gardul de la stațiunea legumicolă, spărtură făcută ilegal de proprietarii de imobile construite ilegal lângă parc. Nu există semnalizare rutieră, iar porțiunea dintre hidrocentrale și bazinul olimpic este PE UN SINGUR SENS. Nu există absolut nici o rațiune pentru a fi recomandat acest drum!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.