S-a finalizat licitația. Câte AUTOBUZE ELECTRICE NOI vin la Buzău

Veste bună. Nouă autobuze electrice noi vor ajunge în curând la Buzău.

Primăria Buzău a anunțat azi că firma New Kopel Car Import a câștigat licitația de livrare a 9 autobuze electrice, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă – finanțate cu fonduri europene.

Autobuze similare, de 12 metri, vor ajunge în cadrul aceluiași proiect demarat de Ministerul Fondurilor Europene și la Ploiești, Constanța și Alba Iulia

Atenție, aceste 9 autobuze electrice nu sunt singurele care vor ajunge la Buzău.

Primăria Buzău mai are în licitație încă un lot de 4 autobuze electrice, tot pe fonduri europene, dar acel proiect e mai vast și cuprinde și alte componente destinate Trans Bus (automate de eliberare bilete și abonamente, panouri de informare pe/în autobuze, validatoare, dispecerat flotă, internet în autobuze, etc.)

Citește și:

loading...

3 comentarii la „S-a finalizat licitația. Câte AUTOBUZE ELECTRICE NOI vin la Buzău

  • Înseamnă că autobuzele vor fi marca BYD. Aceasta firmă chinezească este cel mai mare producător de automobile și autobuze din lume.

  • Sa le dam chinezilor bani ca si ne au dat Covid

  • Foarte bine! Daca Nea’primarul doreste sa reduca frecventa curselor, atunci cele 9 autobuze electrice vor fi suficiente pentru municipiul Buzau…Restul autobuzelor sa circule la …la fier vechi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.