Și-au propus puțin, n-au luat nimic!

Cu trei mijlocași defensivi a început Gloria la Chiajna: Georgiev, Trebotic și Șerban.

Adică fricos, defensiv, la mica ciupeală. De parcă jucam cu Barcelona, să nu ne umple ăia poarta, nu cu niște amărâți din divizia B.

Apoi, se știe, când îți propui puțin, nu obții nimic. Iar Gloria s-a întors, meritat, cu coada între picioare de la Chiajna, 0-1.

Wiktorski, stoperul Gloriei, a avut viteza melcului la un duel cu Bălan, atacantul Chiajnei, altfel un melc și ăla. Așa s-a marcat unicul gol al meciului.

În prima repriză, Trebotic și Chicăroșă, precum niște copii în curtea școlii, au închis ochii la două centrări bune de gol, au trimis în crăci, la singurele ocazii ale Gloriei din prima parte. În a doua a mai fost un șut al lui Pervan, pe lângă, și o reluare slabă, în blocaj, a macedoneanului Angelov. Ocazii puține, consecință a (încă) unui joc slab.

Concluzii severe

Ca să rămână antrenor la Gloria în continuare, Prepeliță ar trebui să aducă înapoi două salarii, pe octombrie și septembrie, când Gloria „n-a făcut nicio brânză”. Dacă ar depinde de mine, în caz că n-ar aduce banii de salarii înapoi (sau să semneze că renunță la ei, în caz că nu i-a primit încă) eu i-aș da lui Prepeliță banii de benzină. Să plece și să nu mai vină. Fricoși ca el am mai avut doi înainte, Pustai și Mihalcea.


Ce caută Trebotici la Gloria Buzău ? Că a fost adus, mai înțeleg să fii păcălit de casetele video, dar să-l ții la echipă, să-l plătești cu mii de euro pe lună și să-l mai bagi și titular nu înțeleg. Așa amatorism, mai rar.


Etapele trecute a mai jucat titular un păcălici, Diego Izata, mijlocaș lent și fără dribling, bun doar să dea pase de doi metri. Bine că de câteva etape n-am mai auzit de el. După părerea mea, închizător la Gloria trebuie să joace Șerban și atât. În rest, mijlocași ofensivi și atacanți. Să nu uităm, jucăm în liga a doua din România, nu în Serie A.


Dacă Gloria (fotbal și handbal) continuă așa, să ne producă supărări în loc de bucurii, mai bine închidem bostănăria și facem terenuri de sport pe la marginea cartierelor, unde să jucăm între noi, cetățenii. Așa, măcar o echipă din Buzău va câștiga.

Astă vară, când am fost la Brașov, am văzut o grămadă de terenuri făcute de primărie sub Tâmpa și puse gratuit la dispoziția localnicilor, mici și mari, pentru a face sport. Decât să le dăm lui Trebotic (fotbal), Blazevic (handbal fete) și altor venetici/păcălici câte 5 mii de euro pe lună, mai bine ținem banii la Buzău și facem lucruri utile pentru localnici.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Și-au propus puțin, n-au luat nimic!

 • Să se închidă bostănăria!
  P.S. Fricosul de Mihalcea e pe primul loc cu Slobozia

  Răspunde
  • Răspuns la „Fricosul de Mihalcea e pe primul loc cu Slobozia”.
   1) Din întâmplare
   2) În țara orbilor, chiorul e împărat

   Răspunde
 • Subscriu!Toma,fara bani la Gloria!Prepelita ia-l si pe Nastase si,valea!

  Răspunde
 • Cica e un vechi proverb chinezesc care spune asa : „Sportul profesionist se face pe bani privati”.
  Destepti „chinejii” astia, domn’e!

  Răspunde
 • REDACȚIA susține că în Brașov există terenuri de sport pentru amatori, multe, diverse și gratuit, datorită nesusținerii financiare a fotbalului profesionist inutil, de pluton și imposibil de privit, cu milioane de euro anual? Bună dimineața și felicitări!
  P.S. Brașovul are club cu 10 secții (volei, handbal, natație sporturi de iarnă etc.), Corona îi zice, cu accent pe juniori.
  P.S. Unde eram acum dacă Toma lua lumină de la ei și nu de la Oradia??!

  Răspunde
 • Dacă vrei neapărat să te enervezi, să-ți faci sânge rău, să-ți crească tensiunea, te uiți la un meci de fotbal al Gloriei Buzău.
  De vreo patru ani încoace, spun în fiecare an, că echipă mai slabă de atât, nu se poate !
  Dar iată că anul acesta, se dovedește că se poate !
  Privind jocurile de fotbal televizate ale ligii a doua, cu mare părere de rău trebuie să spun că echipa asta a Gloriei nu joacă nimic, acesti jucători de fotbal, că fotbaliști nu sunt, dau senzația că fotbalul este un calvar pentru ei, că s-au întalnit pentru prima dată în ziua meciului adunați de prin cârciumi, nu sunt în stare să dea o pasă ca lumea, să facă o schemă, să aibă o idee de joc, nimic, nimic.
  Punctele pe care le-au strâns până acum, după părerea mea, sunt rodul norocului si al unor realizări personale, de asemenea norocoase, și că echipa asta nu are nicio perspectivă.
  Etapele viitoare, cu FC Argeș și Ceahlăul, vor arăta dacă am dreptate sau eșecul cu Chiajna a fost doar o întâmplare, o aboseală trecătoare după doua săptamani de pauză cu antrenamente istovitoare prin cârciumile Buzaului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.