prim bz
neagu felicitare paste 2024
trans bus 3
urbis serv felicitare 2024
compania de apă felicitare
spital 2024 bun

Ce viteză avea, a răsturnat cu Golful autoutilitara!


În imaginea de mai sus, ce se vede în dreapta e autoutilitara răsturnată de autoturism!

Vă dați seama ce viteză a avut Golful intrat pe contrasens ?



Din păcate, șoferul Golfului (41 de ani, din Micro XIV, Buzău, fost militar pensionat pe caz de boală) a murit pe loc, iar cel al autoutilitarei (27 de ani, Dâmbovița) e în stare gravă la București.

La spital a ajuns și pasagerul de autoutilitară, un bucureștean de 28 de ani

Accidentul s-a produs pe E85 la Oreavul. Golful rula dinspre Rm. Sărat, autoutilitara către Rm. Sărat.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Ce viteză avea, a răsturnat cu Golful autoutilitara!

  • Moare jumate de tara pe drumul ala pana se hotarasc putorile de politicieni sa faca benzile 2+1 alternativ. Nici macar niste dungi pe asfalt nu sunt in stare sa dispuna sa se faca. Asta probabil pentru ca si ei circula la fel, e o tara in care se conduce ca la nebuni

    Răspunde
    • Mor oameni nevinovați și pentru că sunt mulți idioți ce conduc rable de 20 de ani și au impresia că sunt la Formula 1.

      Răspunde
      • Adevarul e ca daca mergi cu o jerpelitura noua ca dementul, nu mai moare nimeni. O masina de 20 de ani intretinuta si verificata cum trebuie e mai buna ca mizeriile descentrate care se vand acum, facute la marea economie, desi costa enorm, cu 100 de senzori care o iau razna.

        Răspunde
    • Are și infrastructura rutieră partea ei de vină dar de regulă, pe șosele, se moare din cauza prostiei.

      Răspunde
  • Nebunii suntem NOI.
    Statul suntem NOI.
    Sistemul suntem NOI.

    Schimbarea trebuie sa vina de la NOI, nu de la vreo entitate paralela cu….NOI….

    Răspunde
    • Pai du-te si trage tu dungile pe asfalt daca esti tu statul. Ai scapat filosofia asta dupa vreo 3-4 beri, sau ce e cu tine?
      Iar referitor la infrastructura si prostie, da, se moare din cauza prostiei, categoric, dar infrastructura poate ingradi prostia. 2+1 alternativ ar da mai putine ocazii idiotilor sa faca tragedii.

      Răspunde
  • Vai, cum? Se moare și in VW? Că atotștiutorii zic mereu că numai Dacia n-are siguranță…
    Oameni buni, la impact frontal peste 60 la ora nici Superman nu va salvează, indiferent in ce cazane sunteți

    Răspunde
  • Trebuie luate măsuri dure, extrem de dure! Toti conducătorii auto ar trebui o data la 5 ani sa dea un examen psihologic serios. Ridicată vârsta la care sa poți lua permis la 21 de ani . Mărita durata școlii de șoferi la 2 luni , cu minim 100 de ore de condus . Examen practic cu examinatori din alte orașe/ județe pentru a elimina cumetriile și șpaga . Control psihiatric sever cu teste care sa nunlase loc de greșeli ! Și amenzi mari , confiscarea mașinilor ( ca in occident) pentru cei care greșesc ! Ma uitam la Bulgari ca in toate satele au pus limitatoare de viteza din asfalt consistente, unde chiar îți rupi mașina dacă mergi cu viteza. La noi au pus niște rahaturi din plastic la distanță între ele ( vezi drumul spre Tisau) pe care le ocolesc cocalarii cu viteze incredibile ! Romanii de aceea au avut comunismul cel mai dur! Pentru ca genetic nu ne place sa respectam regulile !

    Răspunde
  • 2+1 alternativ original este o idee buna si care salveaza vieti.

    Dar 2+1 alternativ „rromanesc”, cel facut pe DN2 este CRIMINAL pentru ca:
    – este pe portiuni foarte scurte, unde toata lumea „forteaza”, incercand sa depaseasca, se bulucesc toti si apoi se „stranguleaza” toti inapi in 1 banda
    – nu este semnalizat corespunzator, adica habar nu ai daca portiunea ta de 2 benzi mai tine inca 2 km si ai timp sa depasesti sau doar 50 de metri si te trezesti brusc ca se termina. La noi iti arata la inceput ca ai 2 km de exemplu, doar ca aprecierea celor 2 km e relativa, ar trebui panouri care sa iti arate, succesiv ca mai ai 500, 400, 300, 200, 100 metri etc, ca sa stii ce ai de facut.
    Mai mult, iti arata ca ai 2 km de 2 benzi, de exemplu, te bagi in depasire, dupa care brusc, nesemnalizat, banda 2 dispare brusc si se transforma in banda de preselectare pentru un viraj stanga pe un drum comunal, unde risti sa intri peste cel care asteapta sa poata vira stanga…

    In concluzie, DN2 de la noi e o tiganie, se incearca tot felul de mizerii gen 2+1 in loc sa faca 4 benzi normale, 2 benzi pe sens si cu asta basta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.