„Și totuși se ajunge ușor pe Bd. 1 Decembrie!”

„Ați dat azi știre că nu se mai poate ajunge dinspre Calea Eroilor, Bd. Averescu și Bd. Unirii pe Bd. 1 Decembrie. Nu e adevărat. Cine e puțin isteț, ajunge ușor. Neașteptat de ușor. Cum? Folosește str. Carol Davila. În 30 de secunde e pe Bd. 1 Decembrie!”


Așa e!

Reporterul a decis să publice această informație (vezi foto mai jos) după ce a citit pe facebook comentarii ale unor șoferi care s-au plâns că n-au putut ajunge pe 1 Decembrie și s-au trezit, fără să vrea, pe strada Drăgăicii.

Asta e strada Carol Davila. Pe aici trebuie s-o ia șoferii care vor să ajungă pe 1 Decembrie în condițiile în care a rond e blocat și mâine
Pe aici se iese de pe strada Carol Davila + Prelungirea Independenței în Bd. 1 Decembrie
În hartă se poate observa traseul prin care poate fi ocolit rondul blocat

Asta e știrea publicată marți dimineață de reporterul buzoienii.ro:

loading...

6 comentarii la „„Și totuși se ajunge ușor pe Bd. 1 Decembrie!”

 • Sunteti niste ….. cu totii! Sa va luati de mana si sa va aruncati pe apa Buzaului toti fara colac. Va garantez ca nu o sa va regrete nimeni!

  Răspunde
 • ….’pontul zilei’ îl fac eu de 2 săptămâni!…

  Răspunde
 • „istetz” !!!!???? in mod normal daca o iau acolo trebuie sa dea prioritate de stanga unde curg masinile nonstop …. nu ar iesi in veci de acolo ….. dar ei forteaza in stil istetz pur romanesc ….

  Răspunde
  • Așa este „fane” dar treaba cu forțatul oricarei intersecții este musai la Buzău că altfel nu mai pleci în veci din loc. Poate se face milă cuiva și vine să dirijeze intersecția semaforizată din bariera Ploiești.

   Răspunde
 • Propun să se închid acel segment si sa mergem pe strada cu pricina. Așa și locuitorii zonei s-ar bucura de multe auto pe strada lor. Ar fi,cum se spune sarbatoare pe strada lor. Sper reportere să nu mă mai cenzurezi că pun haterii pe tine.

  Răspunde
 • Mulțumesc de informație! Am folosit această rută și a fost ok .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.