Nu se mai poate circula înspre Bd. 1 Decembrie!

E informația dimineții din traficul buzoian.

Nu se mai poate circula înspre Bd. 1 Decembrie dinspre:

1) Calea Eroilor

2) Bd. M. Averescu

3) Bd. Unirii și

4) Podul Drăgăicii:


Din cauza lucrărilor din zonă azi, cel puțin, șoferii trebuie să caute alte trasee pentru a ajunge la destinație.Dacă se reușește scoaterea căminelor mâine seară ar urma să se aducă balast + compactare în vederea turnării poimâine a primului strat de asfalt.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Nu se mai poate circula înspre Bd. 1 Decembrie!

  • Nu faci o lucrare de avengura asta cu roaba și un buldoexcavator. Nu-i complicata ca execuție pentru o firma cu experienta, dar la Buzău sunt preferate firmele de partid.

    Răspunde
  • Nimeni nu a spus aceasta informație. Toți ce treceau de intersecție și doreau sa abordeze bulevardul 1 Decembrie constatatu cu stupoare că nu pot face acest lucru , o luau prin zona industriala și-i doreau ,,toate cele bune domnului primar ” . Nimeni din primărie nu comunica și ne trezim că ocolim jumatate de oraș. După calvarul îndurat de șoferii din Buzău cauza deștepților din administrație doar nebuni să fie să-și dorească și pe viitor același lucru . Cred ca domnul reporter a observat ca pe bulevardul Republicii se intervine din nou la capacele caminelor și autobuzele merg pe contrasens în Buzăul municipiul ,, lucrului binefăcut „.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.