Surpriză! Câți buzoieni au alergat azi – în prima zi

Azi dimineață la ora șase s-a deschis – după modernizare – stadionul de atletism din Buzău.

„Până acum n-au venit decât doi buzoieni amatori, azi-dimineață la șapte. Acum, de la unul la trei n-a mai venit nimeni. Poate vor veni mai mulți după-amiază de la 17.30 la 20.00. Sportivi au fost vreo zece în intervalul lor”, a precizat Nea Sandu, administratorul arenei de atletism.

S-a răspuns pozitiv și solicitării buzoienilor care au cerut mai mult de un culoar pentru alergările amatorilor.

„Aici, în fața tribunei, pe linia dreaptă de o sută de metri s-au lăsat trei culoare. În rest sunt două, pentru a da posibilitatea celor care aleargă mai repede să depășească”, a adăugat Nea Sandu.

Pentru cei care pot ajunge la stadion mai pe seară – se vor aprinde patru proiectoare (conectate la sistemul de iluminat al orașului). În viitor se va realiza o nocturnă cu 40 de proiectoare.

Înainte de a intra pe stadion, buzoienii trebuie să prezinte legitimația de acces, pantofii de sport de schimb și li se va lua temperatura.

Pentru cei care n-au completat încă cerere pentru legitimație o pot face AICI (se va ridica ulterior de la stadionul Gloria – la birouri).

Mai jos s-a inserat și regulamentul de utilizare a arenei de atletism.

loading...

6 comentarii la „Surpriză! Câți buzoieni au alergat azi – în prima zi

  • De ce nu eliberați legitimații online ? Doar nu mai suntem în anii 90. Sau există și aici vreun interes al cuiva ?

  • Am completat deja de două ori formularul….de fiecare dată mi s-au spus la final că voi fi contactat în cel mai scurt timp. Nu s-a întîmplat încă… De câte ori mai trebuie să retrimit formularul ??? Zic și eu, de, fără răutate, poate o fi o chichiță….ceva…..vreun sistem să-i aleagă pe cei cu adevărat doritori….

  • Pentru Gigi! Trebuie ridicata de la sediul Gloria Buzau. Acolo unde sunt scarile. Eu am fost ieri si mi-am luat legitimatia. Nu te va contacta nimeni. Eu am fost la ora 16:20 si nu vroia sa imi dea deoarece programul de acordare a legitimatiilor este pana la ora 14, deci trebuie mers pana in ora 14:00. Mie mi-a dat legitimatia pana la urma!

  • @Gigi, trebuie să dai probe mai întâi.

  • @ Gigi: Trebuie să dai 10 ture de teren cu ciolacu, toma, ion iliescu si bișcodeală. Toti in costum de înot.

  • O investitie inutila. O aiureala ca tot vine iarna.Poate terenul sa-l foloseasca elicopterele Smurd dar in rest bani aruncati in vant.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.