Toma: „Îmi pare rău, dar nu mai e a noastră!”

C-tin Boșcodeală nu mai e de 4 ani primar. Cu toate acestea, în mod constant aflăm noi „grozăvii” întâmplate în cei 20 de ani de mandat ai acestuia.

Despre o altă „ispravă” s-a aflat zilele trecute după ce un buzoian i-a cerut lui Toma să asfalteze și parcarea de la stadionul de atletism.

Sesizare cetățean: „Domnule primar, felicitări, ați făcut pista stadionului de atletism. Arată super. Dar nu înțeleg de ce nu ați intrat și în parcarea din față. Nu are asfalt, iar când plouă se fac bălți de abia poți să intri”.

Răspuns primar: „Așa este. Aveți dreptate. Dar, din păcate, parcarea nu ne mai aparține. A fost concesionată și ea de fostul primar unei firme private. Din punct de vedere legal, nu mai avem voie să intervenim acolo”

Asta-i parcarea de la stadionul de atletism. Din cauza lui Boșcodeală nu mai e domeniu public

Cel care a beneficiat de generozitatea primarului Boșcodeală cu terenurile orașului Buzău (că doar nu dădea de la el) a fost, de această dată, omul de afaceri Gheorghe Chiru, patronul de la ElcarGid.

Aceeași firmă care primea cadou (până în 2016) de la Primăria Buzău și în jur de 7 miliarde de lei vechi în fiecare iarnă – constând în bilete gratuite pentru elevi la patinoar.

Contrast. Cât de frumos a ieșit stadionul și cât de urâtă a rămas intrarea în stadion

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Toma: „Îmi pare rău, dar nu mai e a noastră!”

 • Propun să nu mai fie pomenit cu aliasul ,,Boşco” pt. că sună prea amical, de parcă ar fi vreun membru de gaşcă super iubit şi răsfăţat, ceea ce nu e cazul la Gelatul ex-primar, care şi-a bătut joc de Buzău (şi de buzoieni) timp de 20 ani… Deci nu merită un asemenea apelativ… de gaşcă !
  În plus, ,,Boşco” i se spune şi neveste-sii de la Pedagogic…
  Mai bine i-aţi spune Edilul cu Gel pe Freză sau Gelatul, mai scurt (e un alias care îl prinde mult mai bine).

 • Si primarului i-a luat 4 ani sa afle asta?
  Cam molcom lucreaza.

 • O fi discutat cineva cu Chiru pentru cedarea parcării, care nu prea are mare interes pentru el la felul care arată! Spun asta că dacă dorește, stimabilul Chiru poate interzice accesul spre terenul de atletism!

 • Toma a știut de la început în ce se bagă. Este simplu să dai vina pe greaua moștenire, dar să nu faci nimic pentru îndreptarea greșelilor din trecut și pentru recuperarea proprietăților ori a prejudiciului acolo unde este cazul.
  Toma se mulțumește să îl hulească pe Boșcodeala și atât? Să nu uităm că PSD este la putere de peste 26 ani în județul Buzău.

 • Ia zi tereacă, nu sari la gat domnului Radu???
  Cum iși permite sa spuna un pur adevar despre toma???
  I-auzi bre…hmmm
  Asa ceva…
  Sterge i comentariul obraznicului!

 • Oare cât din domeniul public mai este domeniu public? PSD are răspunsul…

 • Nu numai PSD, ba chiar daca ii iei la verificat cred ca numeric sunt mai multi de la PNL care au pus mana pe proprietati publice (marile tunuri cu proprietati s-au dat in perioada cand PNL-PDL era la putere, in special cu legea retrocedarilor), si o buna parte sunt de la mici partide… inclusiv cei de la USR au luat proprietati publice, ca doar nu credeti ca cei de la USR au devenit bogati si si-au facut partid din salariul de muncitori… tot din hotii cu hartii au facut averi, majoritatea din cei de la varful USR fiind deja din familii bogate ca provin din familii de securisti si turnatori care dupa lovitura de stat organizata de ei in 89 au furat tot ce au putut, si acum vin odraslele lor imbuibate din nastere din banii securitatii si hotiile securitatii sa ne minta ca ei sunt cinstiti.

 • Eu mă refeream doar la județul Buzău.
  Cât despre restul țării, toți politicienii și-au urmărit interesul personal, indiferent de culoarea politică. De fapt, nu există nicio culoare politică. Toți se trag din marele FSN.
  Foștii securiști și foștii peceriști au făcut pui…

 • ba baieti mai usor cu periatu si cultu lu personalitate lu primaru care este toma …. si bosco tot de la PSD se tragea ba baieti iar orasu e de 30 de ani la PSD si toma se compara cu Oradea hahahaha …. sa-i spune-ti lu tomica ca bolojan a dat afara jumate din Consiliul Judetean …..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.