Toma: „Se vor monta 23 în zilele următoare”

E prima realizare a Primăriei Buzău din noul mandat al primarului C-tin Toma.

În Parcul Tineretului a început azi montajul primelor aparate de fitness – la solicitarea buzoienilor care doresc să-și mențină sănătatea.

„Sunt cinci seturi care se vor asambla în Parcul Tineretului. În Crâng se vor monta 11, iar în Parcul Marghiloman încă 7. În primăvară vom continua și în celelalte parcuri mai mici din Buzău. Mișcarea este cel mai important medicament. Pentru că trecem prin această pandemie s-a constat că oamenii care fac sport pot trece mai ușor peste boală”, a anunțat primarul.

Referitor la sănătatea Toma a anunțat că zilele următoare se va face și inaugurarea stadionului de atletism – după modernizare. În plus, Toma a anunțat că va înființa în cadrul SCM Gloria și a unei secții „sportul pentru toți”

Veste bună și pentru pescari, Toma a anunțat că în Parcul Tineretului și în Parcul Marghiloman se va aduce puiet de crap. În heleșteul din Crâng probabil nu, întrucât aici urmează să fie refăcute malurile.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „Toma: „Se vor monta 23 în zilele următoare”

  • Alti bani risipiti fara rost fiindca e greu de crezut ca a solicitat vreun buzoian asa ceva; Curtea de Conturi mai lucreaza ?

  • Sunt anti Toma , insa trebuie sa te contrazic, toate parcurile din Europa au aparate de acest gen si sunt foarte utile, folosite de tineri si mai ales de varstnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.