Ultima oră! Accident provocat de un șofer de 81 de ani. Implicat, și viceprimarul de la Poșta Câlnău

Accident petrecut în urmă cu câteva minute în intersecția de la Clubul Polițiștilor.

Un Mercedes alb condus de un șofer de 28 de ani a intrat cu partea din față în partea lateral dreapta a unei Dacii de culoare neagră.

Șoferul Daciei avea, atenție, 81 de ani, și a fost rănit. După ce a fost scos din mașină a fost așezat pe targă și trimis direct la spital.

Dacia venea de pe strada Obor dinspre giratoriul de la Episcopie și a mers înainte înspre strada Transilvaniei fără a respecta culoarea roșie a semaforului – posibil pe fondul unei afecțiuni medicale.

Mercedesul alb venea pe Bd. Unirii dinspre giratoriul de la Carrefour și se îndrepta, în linie dreaptă, înspre Bd. Nicolae Bălcescu.

Imediat după accident la fața locului au ajuns două ambulanțe pentru a acorda primul ajutor răniților. Doar cei doi șoferi, bărbați, se aflau în mașini.

Conform site-ului Gazeta Buzoiană la volanul Mercedesului se afla Marian Lazăr – viceprimarul comunei Poșta Câlnău.

Citește și articolul: EXCLUSIV! Vești proaste dinspre noul pod de la V. Pașii după viitura de pe râul Buzău. Pagube mari

Mai jos a fost inserat un clip video filmat la câteva secunde după impact de un cititor buzoienii.ro, căruia îi mulțumim.

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! VIDEO: Podul de tuburi s-a dărâmat! A venit apa și l-a luat!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ultima oră! Accident provocat de un șofer de 81 de ani. Implicat, și viceprimarul de la Poșta Câlnău

  • Hodorogul ala basinos de 81 de ani,nu putea sa se deplaseze si el ca toti cei de seama lui cu autobuzele Primarului?Moca! Asta precis este unul dintre „procopsiti”( fost avocat,judecator,doctor,securist,politist).Cine sunt iresponsabilii care ii mai lasa la volan pe mamelucii astia senili care nu mai pot merge singuri nici sa se cace la WC?

    Răspunde
  • Sincer sunt multi de 80 de ani care conduc mai atent si mai vigilent ca unu de 18 cu bmw….care se face cacat in primul tir!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.