Ultima oră! Mașină răsturnată! Fetiță de 11 ani decedată!

Update 2

Șoferul autoturismului Audi (NT – 87 – BEN) care a fugit de la locul accidentului, părăsind fetița aruncată de impact în afara mașinii, a fost prins de polițiști.

E vorba de un tânăr de 27 de ani din satul Greceanca, comuna Breaza.

Acesta nu avea permis de conducere și, în plus, circula sub influența alcoolului. La controlul alcooltest s-a descoperit o concentrație de 0,11 mg/l alcool în aerul expirat.

Acesta a fost reținut de polițiști și va fi deferit justiției sub un mixt de acuzații: ucidere din culpă, fuga de la locul accidentului și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Update 1:

Conform ultimelor informații persoana decedată ar fi o fetiță de 11 ani. Conducătorul autoturismului AUDI (NT – 87 – BEN) nu a fost găsit la fața locului și este căutat de poliție! Accidentul a avut loc în prelungirea unei stații GPL situate vizavi de fabrica de cărămizi. Mașina a lovit și a rupt o țeavă de distribuție a gazelor a Petrom OMV.


Tragedie în această noapte, în jurul orei 02.00, pe drumul de la Berca înspre Buzău.

Conform primelor informații furnizate de poliție, un autoturism Audi s-a răsturnat.

Șoferul a pierdut controlul mașinii pe Dn10 în dreptul localității Sătuc, comuna Berca, a lovit o țeavă de gaze de pe marginea drumului, după care autoturismul s-a răsturnat.

Din păcate, un copil de 11 ani care se afla în mașină a decedat. Trupul a fost găsit la câțiva metri în afara mașinii. Țeava de gaze a fost spartă și a fost nevoie de intervenția celor de la divizia gaze a Petrom pentru oprirea scurgerii.

Vom reveni cu alte informații.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.