Ultima oră: Bani de la guvern pentru asfaltarea drumurilor Bisoca – Sărulești – V. Vodă și Cozieni – Bozioru – Brăești. Iată detalii!

Veste bună pentru locuitorii din comunele Bisoca – Sărulești – V. Vodă respectiv Cozieni – Bozioru – Brăești. 

Șeful CJ Buzău a anunțat astăzi că Ministerul Dezvoltării Regionale a aprobat alocarea fondurilor necesare pentru asfaltarea a două importante drumuri județene, aflate într-o situație precară.

„Două proiecte, in valoare de 178 milioane lei, depuse de Consiliul Judetean Buzau, au fost aprobate de MDRAPFE si vor primi finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala II. Modernizarea DJ Limita Judet Vrancea – Bisoca – Sarulesti – Vintila Voda si Reabilitarea si modernizarea DJ Cozieni – Bozioru – Braesti! Este un pas foarte important pentru reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere din judetul Buzau si indeplinirea obiectivelor pe care ni le-am asumat!”

Documentul oficial al guvernului în care apr cele două drumuri din Buzău

După alocarea banilor se poate trece la organizarea de licitații pentru desemnarea firmelor care vor executa proiectarea și apoi execuția propriu-zisă a drumurilor. Sunt speranțe ca anul viitor să înceapă efectiv lucrările. 

De asemenea, anul trecut s-au asfaltat și sectoarele Pârscov – Cozieni, dar și Sărulești – V. Salciei, tot cu fonduri guvernamentale.  

Sunt speranțe ca în acest an să înceapă și asfaltarea pe DJ203K de la Mărăcineni la Podu Muncii cu finanțare asigurată tot de guvern. S-a desemnat o firmă câștigătoare, dar din păcate s-a făcut contestație după cum buzoienii.ro a informat AICI. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ultima oră: Bani de la guvern pentru asfaltarea drumurilor Bisoca – Sărulești – V. Vodă și Cozieni – Bozioru – Brăești. Iată detalii!

  • oare cand nu vom mai avea drumuri de tara in buzau?sunt atat de multe ca le trebuie celor de la CJ 200 de ani si cred ca tot degeaba.

    Răspunde
  • De 58 ani acelasi drum numai gropi pe ruta Scortoasa – Chiliile. Nimeni nu face nimic. Numai zvonuri…se face tot pe unde a mai fost facut. Si pe aceasta ruta se circula.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.