Femeie spulberată la Poșta Câlnău! Trecerea de pietoni nu s-a mai trasat după asfaltare!

Zile nebune pe străzile județului cu accidente rutiere grave și dese.

În această dimineață în jurul orei 07.00 o femeie de aproximativ 60 de ani a fost accidentată mortal în timp ce traversa strada pe Dn2E85 la Poșta Câlnău.

De notat că trecerea de pietoni nu mai era marcată pe asfalt, după asfaltarea recentă a șoselei, existând doar un indicator rutier care anunța prezența „zebrei”.

La volan se afla o șoferiță de 41 de ani din jud. Mehedinți care se deplasa dinspre Rm. Sărat înspre Buzău.


În urmă cu două zile, o femeie a sfârșit tot în în timp ce încerca să treacă strada în satul Dâmbroca din comuna Săgeata (click AICI).

Din păcate, parte din vină poartă și pietonii care nu se asigură suficient la traversarea trecerii de pietoni.

Atenție, această operațiune se face abia după ce pietonul a sesizat intenția șoferilor de a opri, dacă nu cumva abia după ce au oprit!

Citește și articolul: Ultima oră! Incendiu la Hanul lui Țintă

În mod normal traversarea unui drum circulat precum DN2E85 ar trebui să se facă doar pe o pasarelă, însă administratorii drumului au renunțat după ce au constatat că acolo unde s-au amenajat, acestea nu sunt folosite.

loading...

5 comentarii la „Femeie spulberată la Poșta Câlnău! Trecerea de pietoni nu s-a mai trasat după asfaltare!

  • Ar trebui făcute pasaje subterane,nu pasarele aeriene pt.că oamenii mai în vârstă nu preferă să urce prea multe scări! V-o spun din experiența unui electromecanic la lifturi şi În subteran ar fi mai puține trepte decât în aerian! Şi cred că oamenii s-ar obişnui să traverseze prin pasaj dacă s-ar monta şi garduri de fier la marginea străzii de o parte şi de cealaltă parte şi pe o lungime considerabilă şi atunci nimeni nu ar dori să ocolească gardurile şi sigur ar folosi pasajul subteran! Aşa sunt pasajele în țările europene!

  • Pingback:

  • Pasarele pe euro 85?Unde?La câte accidente au fost pe acea trecere eu cred că le-ar folosi.

  • Da ma si daca cobori in subteran ramai acolo, nu? Nu mai trebuie sa urci. Sunt tot atatea scari cate sunt si pe pasarela. Gandeste si tu putin data viitoare

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.