Urme de pași în betonul proaspăt turnat în stația de autobuz

Abia ce fusese nivelat de muncitori betonul în copaia improvizată din bordurile înalte că s-a găsit cineva să-și bage picioarele în ea de treabă.

Imaginea e pe jumătate amuzantă, cei care-au văzut-o pe viu au zâmbit, cel puțin, dar și tristă, vorbind despre nivelul redus de educație și înțelegere a lumii al unora dintre concitadinii noștri.

„Da bă, dar îs de vină și ăia de la Strabag, că n-au împrejmuit copaia”, vor replica unii (deși un copilaș de doi ani ar începe să plângă dacă l-ai forța să pășească p-acolo).

Peste drum de copaie, ăia de la Strabag au întins roată bandă d-aia alb cu roșu când au turnat pistele de biciclete. Ce să vezi, s-au găsit destui care s-o ia pe sub panglică, nu-i așa, le-ar fi trecut ziua fără rost dacă nu-și băgau laba acolo.

Dincolo de aceste constatări dulci amare, e de notat, iată, că a trebuit cu adevărat să vină Crăciunul ca Strabag să toarne, în sfârșit, beton în stațiile de autobuz (știți vorba românească, „O să vă prindă Crăciunul până când…”):

Reporterul a ajuns azi cu treabă prin centru. Parcă și pe muncitorii ăia de pe platou i-a găsit hărnicia taman acum. Ce zic oamenii, și au dreptate, „dar ce-ați făcut fraților toată vara (și toamna) ?”.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Urme de pași în betonul proaspăt turnat în stația de autobuz

 • Ba, ești nebun! Respect domn’ report!
  Ala care a călcat tb exorcizare, ce zic exorcizare, ars pe rug sau cel puțin „zidit” în betonul stație de autobuz.
  Cu oameni ca tine, sigur vom reuși!
  Sincer, eu te bănuiesc pe tine ca ți-ai luat cizmele de cauciuc și ai trecut prin betonul proaspăt turnat.

  Răspunde
 • Auraș, Ana nu a vrut, ce să-i faci… 😉

  Manole a încercat să facă o lucrare trainică, da’ Ana nu și nu… a părăsit locu’ faptei… 😉

  Răspunde
 • Urmele ca urmele, se pot repara ușor sau nici măcar nu vor conta după ce se pune ultimul strat, dar de ce nu reportati despre multiplele probleme unde nu este vina oamenilor – tăieturi aiurea în asfaltul proaspat pus, diferente mari de nivel la gurile de canal, pavaj la trotuar deja spart sau pus doar ca să fie…

  N-am vazut sa puneți poze punctuale cu astfel de probleme, așa cum faceți acum la câteva tălpi într-un beton

  Răspunde
 • Alea nu sunt urme de pasi ,dar asa se vad de la voi din redactie,ca aveti privirea incetosata.O limpeziti numai atunci cand vedeti”marile realizari buzoine”.

  Răspunde
 • Un PNL ist sigur… vrea sa.l saboteze pe Toma….
  Sper sa avem un candidat la alegeri sub 45 ani, nevirusat de comunism….

  Răspunde
 • Acum citeva luni am vazut cum cineva a pasit in betonul proaspat pe Unirii Era grabit iar semnalizarea santierului era inexistenta

  Răspunde
 • Daca ar fi semnalizate, împrejmuite, nu s ar intampla așa ceva. Nu își strica nimeni incaltarile de plăcere!

  Răspunde
 • Corect ultimul comentariu. Strada e de atata timp in santier, cu perioada mari in care treaba a stagnat, cu alte perioade in care se lucreaza, de nu stii exact unde, cat si cum, incat nu e de mirare ca unii chiar isi strica pantofii pe acolo.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.