Veste bună pentru șoferii care tranzitează Bd. Unirii

E o mică minune.

În sfârșit, au fost îndepărtați stâlpii de beton de pe mijlocul Bd. Unirii (care susțineau vechile semafoare – vezi foto mai jos).

Ăsta e unul dintre stâlpii îndepărtați, din dreptul trecerii de pietoni e la piață
Foto azi, ce a rămas în urma stâlpului

Veste bună, în zilele următoare, Strabag va asfalta zonele din vecinătatea stâlpilor, astfel că vor putea fi deschise traficului și cele două benzi de pe mijloc.

Asta înseamnă, în total, șase benzi pentru traficul auto și, implicit, creșterea fluenței.

Acum, pe două benzi, la intersecția Bd. Unirii cu Bd. Bălcescu, se formează coloane mari de mașini

Problemă

Deschiderea traficului pe benzile din mijloc va conduce la îndepărtarea mașinilor parcate aici. Fie către margine, fie de tot (caz în care proprietarii trebuie să găsească alte soluții)

În a doua jumătate a anului, Primăria Buzău va lansa licitația pentru desemnarea firmei care să înceapă ridicarea de parcări supraterane în spatele blocurilor de pe Bd. Unirii.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Veste bună pentru șoferii care tranzitează Bd. Unirii

  • Firma pentru parcări va fi așa cum ne-am obișnuit, o firmă de apartament, fără angajați, fără respectarea termenelor. Va fi jale…

    Răspunde
  • Daca cu 6 benzi se descongestioneaza traficul care doar pe 2 benzi viitoare, una pe sens, e crima curata (cu 4 e jale deja), iar oamenii vor fi nevoiti sa caute solutii proprii pentru parcare, cam asta a fost!. Giuvaerul coroanei liderului ales al administratiei publice locale a fost desavarsit. Open city my ass, cum ar zice Caragiale la o bere la gară, sau „iarta-l, Doamne, ca nu stie ce face!”, ca sa citez din putul gandirii edilului atunci cand a infrant Parisul intrebat fiind „Dar de ce, domnu primar??!”.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.