Veste bună pentru unul din patru șoferi

Sunt șanse importante ca șoferii (din Buzău și toată țara) să scape de o plată importantă în septembrie.

Conform cifrelor oficiale, una din patru mașini din România are asigurare valabilă la Euroins (date oficiale din 19 iulie): 1,8 milioane de poliție Euroins din totalul de 7,2 milioane.

În direct la Euronews, directorul general al Sectorului Asigurări din ASF a anunțat că a propus guvernului prelungirea valabilității polițelor Euroins din 8 septembrie până în 8 decembrie.

”ASF a propus prelungirea valabilității polițelor cu 90 de zile. Dacă această propunere pe care noi am înaintat-o Guvernului, de proiect de ordonanță de urgență, va trece, denunțarea polițelor RCA se va face undeva la începutul lunii decembrie. Deci încă 90 de zile. Repet, dacă acest proiect va trece și va fi promovat”, a anunțat Valentin Ionescu directorul general din cadrul ASF, la Euronews România.

Motivul propunerii de prelungire a polițelor Euroins e că „șoferii asigurați RCA la Euroins au trimis până acum doar 63.000 de cereri de denunțare a polițelor de asigurare auto”.

Informații suplimentare pot fi aflate din emisiunea Euronews România în care s-a făcut anunțul:

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Veste bună pentru unul din patru șoferi

 • Vrem și o lege prin care un autovehicul care nu are RCA sau ITP valabil, să fie radiat automat din circulație, iar posesorii lor să aibă dosar penal în cazul în care circulă cu el după radiere.

  Răspunde
  • Valeriu cel care nu respecta legea sa fie sancționat drastic. parchează fiecare unde vrea. răspunde cum vrea. fără respect față de oameni și față de lege. trebuie lăsat fără permis.

   Răspunde
 • M-am și speriat când am văzut titlul. Am crezut că ne spui un termen când se termină șantierul pe Unirii. Asta e. Aștept până la anul înainte de alegeri.

  Răspunde
  • Mai este și varianta să nu se termine și vor spune: uite ce am făcut până acum, dacă ne veți alege vom duce la capăt ceea ce am început ( în următorii 4 ani probabil ).

   Răspunde
   • Valeriu cel care nu respecta legea sa fie sancționat drajnic parchează fiecare unde vrea răspunde cum vrea nu are bunul simt lege pentru comportament fără permis definitiv.

    Răspunde
 • Domnilor, fiti siguri ca nu se va termina curand : trebuie sa aiba motive de a se ridica in slavi la anul, inainte de alegeri. Pana atunci, ne rupem masinile prin santurile si gropile din tot orasul
  Nu vede nimeni in ce hal a ajuns strada Ostrovului, e numai santuri si gropi, praf si pietre imprastiate peste tot, dar primariei nu-i pasa – probabil sunt toti in concediu ?!?. De mai bine de o luna se sapa in draci pentru conductele de apa, dar, se astupa de mantuiala si peste tot ramane numai praf, mizerie, pietris. Firma care executa lucrarea nu a auzit de curatenie si de obligatia de a reface in 48 de ore de la pozarea conductei ? Primariei chiar nu-i pasa de modul in care se fac lucrari in domeniul public in orasul asta ? Alo, monsieur Toma, se aude ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.