Veste proastă pentru cei 300 de „locali”. Organigrama fără ei va trece săptămâna viitoare. ALDE va lua măsuri cu consilierul care a defectat

11 la 11 a fost scorul, ieri, în Consiliul Local Municipal pe subiectul unei a doua concedieri a celor 300 de agenți folosiți anii trecuți de Poliția Locală pentru paza școlilor și liceelor. Pentru a se  lua totuși o decizie votul va fi reluat, cel mai probabil, săptămâna viitoare când se va organiza o ședință extraordinară.

De această dată însă proiectul are mari șanse să treacă, întrucât consilierul ALDE care a defectat, Mihai Alexandru, va fi chemat pentru „reparații”. Cel puțin așa susține Mihai Cristescu, președintele ALDE Buzău. 

„Am auzit și eu ce s-a întâmplat ieri. Domnul consilier Mihai Alexandru nu prea le are cu politica, este nou în această breaslă. Am înțeles că ar fi fost influențat de domnii C-tin Ionescu și Fănică Bârlă, cu care e vecin. O să-l chemăm marți la partid pentru a-l repune pe direcția corectă. Nu cred că vor fi probleme. Dacă nu ne înțelegem putem lua și alte măsuri, până la retragerea sprijinului politic. Nu se pune discuția de a ne retrage din alianța cu PSD și de a intra în opoziție cum aud că se speculează”.

Dacă săptămâna viitoare Mihai Alexandru va vota pentru atunci se va trece la o a doua tentativă de concediere a celor 300 de polițiști locali, indiferent de deciziile care se vor lua în PSD referitoare la cazul Bârlă. 

Cert este și că dacă o astfel de decizie se va lua, polițiștii locali  o vor contesta în justiție. Aceștia beneficiază de ajutorul unei tinere avocate bine pregătite din Ploiești.

loading...

Un comentariu la „Veste proastă pentru cei 300 de „locali”. Organigrama fără ei va trece săptămâna viitoare. ALDE va lua măsuri cu consilierul care a defectat

  • Cu riscul de a deveni antipatic pentru dl Primar ,îmi mențin poziția de a nu desponibiliza cei 300 de polițiști ,pentru că știu pe propria piele ce înseamnă să-ți pierzi locul de muncă .De muncă pentru ei sunt sigur că se găsește .Trebuie numai puțină bunăvoință și înțelegere .Eventual le dați salarii mai mici dacă problema e așa stringentă sau găsiți dvoastră vreo modalitate ,Mulți dintre ei sunt căsătoriți ,au copii ,nu putem să-i lăsăm așa , în aer .Cu atât mai mult cu cât de poliție și de doctor ai nevoie întotdeauna .Mulțumesc .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.