Vi se pare în regulă ce face acest domn în parcul Tineretului lângă locul de joacă ? Un părinte intrigat ne-a trimis acest clip video

Clipul video de mai jos ne-a fost trimis în urmă cu câteva minute de un părinte intrigat, care se afla cu copilul la locul de joacă din Parcul Tineretului.

„E un domn aici care de vreo oră stă doar în slip, aproape de locul de joacă și se tot freacă, se tot scarpină, se tot mângâie. Dacă era o chestie așa de 30 de secunde înțelegeam. Dar se tot prelungește. La un moment dat n-am mai suportat și l-am filmat. Spuneți și dvs. dacă vi se pare în regulă să faci asta lângă locul de joacă al copiilor ? Se mai și uită insistent în partea asta. Nu are cearșaf să zici că a venit la plajă, are doar hainele de care s-a dezbrăcat lângă el”, ne-a scris părintele care ne-a trimis și clipul video de mai jos.


P.S. Părintele a răsuflat ușurat. Domnul din clip, după ce și-a dat seama că este filmat, a plecat. S-a așezat alături pe o bancă.

Dacă l-ai vedea acum ai spune că e o persoană absolut respectabilă, dincolo de orice suspiciune.

Citește și articolul: „Va fi mai mare decât cel din Micro III”. S-a trecut la turnarea fundației. Ultimele informații despre noile unități Kaufland și Lidl

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.