Performanță. Sportiv de la Gloria Buzău, calificat la Jocurile Olimpice!

Veste excelentă pentru sportul buzoian.

Ovidiu Ionescu (31 de ani) va reprezenta Buzăul, clubul Gloria și România la Olimpiadă.

În această seară, sportivul care a început tenisul de masă pe masa din sufragerie (!) a obținut biletele pentru Tokyo. Buzoianul s-a calificat la simplu în semifinalele turneului preolimpic după 4-1 cu un englez..

Anunț, Federația Română de Tenis de Masă: „Semifinala turneului preolimpic s-a încheiat așa cum ne-am fi dorit toți. Ovidiu Ionescu a conștientizat miza meciului și a făcut rapid 3-0 cu britanicul Paul Drinkhall. În cele din urmă, românul a încheiat cu 4-1.

După „o calificare din grupe, care se întâmplă o dată dintr-un milion” de încercări, așa cum a recunoscut chiar Ovidiu, sportivul nostru a fost eliminat de pe primul tablou, dar și-a revenit, a luptat pentru fiecare punct, și va reprezenta România la Tokyo.

Conform regulamentului, finala turneului preolimpic nu va mai avea loc. Câștigătorii semifinalelor de pe al doilea tablou sunt direct calificați!.

Ovidiu Ionescu s-a calificat la Olimpiada de la Tokyo și la dublu mixt alături de frumoasa „Bernie” Szocs.

Ovidiu Ionescu a început tenisul de masă la CSM Buzău și acum are dublă legitimare la SCM Gloria Buzău în România și TSV Mullhausen în prima ligă din Germania.

Buzoianul a devenit vicecampion european la simplu în 2018 și apoi în 2019 la dublu alături de spaniolul Alvaro Robles.

loading...

Un comentariu la „Performanță. Sportiv de la Gloria Buzău, calificat la Jocurile Olimpice!

  • Auras mai spune-ne cate ceva despre cei 8 investitori de la Gloria /fotbal …,,Creierul ,, ce mai zice ?vad ca tatucu ii da in continuare bani fara numar si rezultatele nu inceteaza sa vina , sunt pe la Mizil cu fata inspre Ploiesti …zi ceva ? sa ne mai radem si noi putin .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.