Ajutor de la armată. „Domnul general Vlad ne dă voie să le folosim”

După ce a avut o relație chiar de prietenie cu generalul Lucian Foca, primarul Toma dezvoltă o legătură similară și cu noul comandant al armatei de la Buzău, generalul Gheorghiță Vlad.

În conferința de presă de ieri, primarul C-tin Toma a anunțat că a primit un răspuns pozitiv la solicitarea pe care i-a adresat-o generalului.

„Din martie cel mai probabil, se va trece la schimbarea gazonului de pe stadionul Gloria. Vor urma câteva luni în care stadionul nu va putea fi folosit și că va apare problema unde va juca și se va antrena echipa de fotbal SCM Gloria. Mi-am adus aminte că înainte de revoluție exista echipa de fotbal a armatei, ASA Buzău, care juca pe terenul din cadrul unității militare. Am înțeles că terenul mai există și că e întreținut. L-am rugat pe domnul general Gheorghiță Vlad să ne permită să folosim acel teren în perioada în care terenul de pe Gloria va fi impracticabil. Răspunsul a fost pozitiv, ba, mai mult, ne-a indicat că poate fi folosită inclusiv sala de sport din vecinătatea terenului”, a anunțat primarul.

Citește și articolul: Mii de buzoieni vor primi în 2018 ce așteaptă de zeci de ani. Iată lista completă!

De notat că armata de la Buzău a acceptat să ajute comunitatea și prin cedarea unui teren situat între cartierul Micro XIV și Șoseaua de Centură, unde se va amenaja un nou cimitir municipal. Primăria și armata vor colabora și la evenimentul de importanță națională de pe 17 mai (Ziua Eroilor) care se va desfășura la Cimitirul Eroilor din Buzău.

În toamna anului trecut, pe 25 octombrie, de Ziua Armatei, militarii buzoieni au ținut să-și serbeze ziua alături de civilii buzoieni.

S-a organizat un concert în Piața Dacia, iar buzoienii au fost serviți cu porții gustoase de fasole cu ciolan.

Recent, militarii și-au arătat disponibilitatea și de a executa un pod metalic temporar peste râul Buzău pe durata lucrărilor la podul mare.

Citește și articolul: Super concert pregătit buzoienilor. Iuliana Tudor, orchestra maestrului Botgros și mari cântăreți de muzică populară la Sala Sporturilor. Iată detalii

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ajutor de la armată. „Domnul general Vlad ne dă voie să le folosim”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.