De azi se iau comenzi. Prima pizzerie din Mărăcineni. Fără taxă de livrare

Ce vedeți în fotografia de mai sus e prima pizzerie deschisă în Mărăcineni, pe drumul județean.

Avantajul pentru localnici e că „La Primavera” va face livrări (în Mărăcineni, Căpățânești, Potoceni și Săpoca – până la spital) fără taxă de livrare. Evident, și durata de livrare a comenzii (pentru că pizza se face la Mărăcineni și nu la Buzău) va fi una mai redusă.

Pe lângă pizza (în cuptor cu lemne, în stil mnapoletan) de „La Primavera Mărăcineni” se pot comanda și shaorma, burger și kebap – vezi mai jos întreaga listă de produse și prețuri.

Afacerea „La Primavera” a fost începută în urmă cu doi ani de doi tineri asociați din Buzău – Costin și Ionuț dupăp un proiect prin Start Up Nation.

Aceștia au decis să se extindă în zona Mărăcineni – ținând cont de potențialul ridicat de dezvoltare și de creșterea numărului de clienți din această zonă.

Primele comenzi ale noii pizzerii au fost preluate azi (sâmbătă) la prânz, iar valoarea comenzii trebuie să fie de minimum 35 de lei.

loading...

3 comentarii la „De azi se iau comenzi. Prima pizzerie din Mărăcineni. Fără taxă de livrare

  • Sper că taranii din Maracineni, Capatanesti, Potoceni, Sapoca se vor multumi cu o „pizza” facuta acasa cu niste mamaliga, branza de vaca sau de capra, niscaiva rosii, castraveti, ardei si o bucata de sunca, ceva jumari de la garnita, iar in loc de bere, o bardaca de molansau, o cinzeaca de tuica din „prune” (ca asa le zice acum la corcoduse,dude,…..).Chiar credeti ca au innebunit oamenii pe acolo să dea bani pe „pizza” Hawai, Capriciosa, etc. în loc să mănânce ce au prin curte? Si sa se mai si imbolnaveasca si sa le creasca colesterolul, trigliceridele si sa se acutizeze bolile de stomac si de colon?

    Răspunde
  • ,,,pt comm. de la ora 13.34,,,,ai vorbit ca muta la ,,,,,!
    ,,,,este treaba fiecăruia ce și cum mănâncă !
    in alte ordine de ideii , felicitări (și comenzi ) pentru Costin și Ionuț !!!

    Răspunde
  • A mai fost deschisa o shawormerie în același loc, de ce au închis asa repede?
    De buna ce era mâncarea și de vânzări prea mari
    Se vede clar ca aveți preturi foarte mari pentru ce oferiți
    Nu recomand!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.