Un bărbat a fost împușcat aseară la ora 02.00 în Broșteni! Trăgătorul a fost arestat!

O împușcătură s-a auzit aseară în cartierul Broșteni în zona bisericii din cartier.

Din primele informații un bărbat venit recent din străinătate a deschis focul cu pistolul împotriva unor tineri din cartier.

La fața locului s-au prezentat numeroase echipaje de poliție pentru prinderea agresorului.

Acesta a fost arestat, în timp ce unul dintre tineri, împușcat în burtă, a fost dus de urgență la spital.

Iată și comunicatul poliției emis după acest incident:

„La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 02.00, Poliţia a fost sesizată despre producerea unui conflict spontan pe raza municipiului Buzău.

Imediat de la sesizarea faptei echipa operativă din cadrul I.P.J. Buzău s-a deplasat la faţa locului şi a identificat persoanele implicate, respectiv 3 tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 29 de ani, precum şi un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Din primele verificări reiese faptul că în timpul unui conflict spontan, bărbatul în vârstă de 50 de ani, deţinător legal de armă neletală de autoapărare, a făcut uz de armă.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de uz de armă neletală fără drept, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt”.

Victima a plecat din spital

Mai multe informații ne-a furnizat dr. Angela Mazdrag de la UPU Buzău:

„Într-adevăr aseară după ora 02.00 am primit un pacient care acuza faptul că a fost împușcat cu un pistol cu bile. Din fericire, plaga abdominală n-a fost una penetrantă. Pacientul a acuzat în primă fază dureri mari și am dat dispoziție să fie internat pe secția de chirurgie pentru a fi urmărit cu atenție. Apoi însă, pacientul probabil că s-a simțit mai bine, căci a cerut să plece acasă și a făcut-o”. 

 

 

loading...

2 comentarii la „Un bărbat a fost împușcat aseară la ora 02.00 în Broșteni! Trăgătorul a fost arestat!

 • C0municat de MILIȚIENI :

  „ … bărbatul de 50 de ani , deținător LEGAL de armă neletală de autoapărare , a făcut uz de armă ”

  „ În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de UZ DE ARMĂ NELETALĂ FĂRĂ DREPT ” .
  Dumnezeu a avut grijă de victimă , căci totul s-a întâmplat „ în CARTIERUL Broșteni , în zona bisericii din CARTIER ” !

  Răspunde
 • Normal ca a plecat acada,v sa faca.n grajdul ala,in C.A.P.ul ala infect,ca nici la C.A.P.ul und lucra bunicii nostri nu era infectia care este in spitalul din buzau,si parca nu e de ajuns,si doctorii sant d tot rahatu,cand t duci la ei cu perobleme,ei rad d tn in loc sa t ajute,ex.eu am fost cu copilul d 1 an si cateva luni,iam explicat c are,iar doctorita lu peste prajit,a inceput sa rada d ziceai ca am spus vreo gluma,niste nesimtiti,spaga o asteapta dar problemele nu stie sa le rezolve,asa ca santem scarbiti d ei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.