De la cinci goluri avans, Gloria era să fie egalată

Victorie cu emoții până în ultima secundă în această seară pentru Gloria Buzău.

De la cinci goluri avans (26-21, min. 52), Gloria a fost la un pas de a rata victoria.

Mutare inspirată a oaspeților, Shteriova (7 goluri, cea mai bună de la Gloria) a fost luată în marcaj individual de Laszlo, iar atacul Gloriei s-a gripat. Minaur s-a apropiat la un singur gol (27-26 și 28-27), iar ultimele secunde au fost la limită.

Vasileuskaia a călcat semicercul, Minaur a declanșat atacul, dar Gloria a fost salvată de ultimul fluier. Oaspeții au protestat, acuzând haosul din final, când tabela oficială de marcaj s-a stricat (iar), dar degeaba.

Grație succesului de azi, lucrurile la Gloria revin la normal după șocurile înfrângerii cu Mioveni de la Buzău și a demisiei antrenorului Aurelian Roșca. Gloria e pe 6 și se va lupta până la final (cu Cisnădie și Brăila) pentru un loc de Cupă Europeană.

În așteptarea noului antrenor, Romeo Ilie a repus echipa pe linia de plutire

Runda viitoare, ultima din turul campionatului, Gloria va juca la București cu penultima clasată Știința București. Apoi, în retur, Gloria va juca în prima etapă la Bistrița, iar apoi va primi la Buzău vizita liderei, Rapid.

Gloria a jucat azi fără pivoți, lipsind atât Petrovic (test pozitiv), cât și Subțirică. Antrenorul Romeo Ilie a apelat la o improvizație, Carmen Stoleru, care s-a achitat rezonabil de sarcină
loading...

2 comentarii la „De la cinci goluri avans, Gloria era să fie egalată

  • Nu cred ca au revenit lucrurile la normal; s-a jucat chiar mai slab fata de meciul cu Mioveni, dar norocul a fost ca jucatoarele de la Baia Mare nu prea mai au motivatie , fiind pe picior de plecare l
    ( plus oboseala dupa meciul din Franta )

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.