Iată ce s-a decis în privința înființării unei noi rute de autobuz înspre Vadu Pașii!

Ședință astăzi la Vadu Pașii pe tema prelungirii transportului din municipiul Buzău înspre Autorolla, Focșănei, Băjani, V. Pașii, Scurtești și Stăncești.

Au participat reprezentanți de la CJ Buzău, în frunte cu vicele Adrian Petre, Trans-Bus, Primăria V. Pașii și de la Asociația de Dezvoltare Buzău – Mărăcineni – Săpoca – V. Pașii.

Concluziile ședinței au fost comunicate pentru buzoienii.ro de către primarul din V. Pașii, Gheorghe Firon:

„Referitor la dată, cursele ar urma să înceapă de la 1 decembrie. S-a dorit mai devreme dar sunt o mulțime de hârtii și avize de întocmit. Cel mai probabil, Trans-Bus va înființa un nou traseu de autobuz, special pentru noi, cei din V. Pașii. S-a renunțat deocamdată la ideea prelungirii rutei nr. 3. Vor fi mai multe curse dimineața între 6 și 8 și apoi după-amiaza între 14 și 16 când revin elevii și muncitorii. În rest, vor fi mai rare. De asemenea se va căuta o soluție de compromis și cu transportatorul județean de persoane, astfel încât cursele să nu se suprapună. Nici stațiile de autobuz nu vor fi identice. Va reveni în sarcina noastră, a Primăriei Vadu Pașii, de a amenaja până la 1 decembrie stații distincte de autobuz. Cursa va rămâne și după ce se va da în folosință podul de la Vadu Pașii, doar că atunci autobuzul va intra pe pod și nu va mai ocoli pe la Autorolla”.

Autobuzele Trans-Bus vor avea capăt de linie la Stăncești.

Citește și articolul: Iată ce s-a decis în privința autobuzelor cu burduf!

După refacerea podului, urmează a se decide dacă va fi păstrată această cursă nouă sau se va prelungi traseul autobuzului cu nr. 5.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

Citește și articolul: Haltă în dreptul poligonului auto și a patinoarului din Bariera Ploiești ? Ce se va întâmpla cu poligonul ?

loading...

Un comentariu la „Iată ce s-a decis în privința înființării unei noi rute de autobuz înspre Vadu Pașii!

  • Normal ca primarul nu doreste ca prin aceasta masura sa „omoare” transportatorul judetean, ca de acolo si-a luat si el comision. Plus ca s-au accesat fonduri pt modernizarea podului de la V. Pasii si acum, sa nu se mai circule pe acest pod.
    Oare primarul din V. Pasii nu se gandeste si la locuitorii din Maracineni (E85) si cei care stau la Autorolla – Focsanei? Sau se gandeste numai la interesele personale?
    Sper ca primarul Buzaului sa intervina si sa manifeste aceleasi bune intentii ca pana acum.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.