Hai și cu al treilea accident al zilei! Carambol pe Dn2E85 la Potârnichești

Zi nebună, începută dis de dimineață pe șoselele Buzăului.

După un prim accident pe șoseaua spre Ploiești, un al doilea pe Șoseaua de Centură, a venit și al treilea, de asta dată pe DN2E85 de la Mărăcineni înspre Rm. Sărat.

Conform primelor informații furnizate de IPJ Buzău, în carambolul petrecut la ieșite din Potârnichești au fost implicate trei autoturisme.

Vina i-ar aparține unui șofer de 32 de ani din Săpoca după o manevră de depășire neregulamentară a unui autoturism care se deplasa în același sens și se angajase în manevra de virare la stânga.

Citește și articolul: Al doilea accident al zilei, în dreptul cimitirului de pe Centura Buzăului. O autoutilitară cu lemne a luat în plin un turism. 

Acest al doilea autovehicul, condus de un bărbat de 40 de ani din Buzău, a fost proiectat într-un al treilea autoturism care se deplasa în aceeași direcție.

Din tot acest carambol a fost necesar transportul la spital a unei pasagere de 60 de ani din Săpoca aflată în primul autoturism.

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! Carambol la intrarea în Buzău! Cinci mașini implicate!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.