S-a dat de mai multe ori peste cap! Șoferii se acuză reciproc. „Ea m-a lovit!”. „El a depășit pe linia continuă!”

VW-ul din imagini s-a rostogolit de mai multe ori până s-a oprit, pe o parte, în șanț.

Mașina a fost pusă pe roate mai apoi de pompieri.

Accidentul s-a produs pe șoseaua Buzău – Brăila, la intersecția spre Tăbărăști.

Implicate sunt trei mașini (VW Caddy, Opel, VW Golf), din care una (VW Golf) nu a fost lovită. Toate trei se îndreptau în coloană dinspre Gălbinași înspre Buzău.

„Veneam dinspre Brăila și la intersecție am vrut să virez stânga spre Tăbărăști. Am semnalizat și am început să virez. Deodată m-am trezit din spate cu autoutilitara VW. A venit în viteză și a început să depășească pe linia continuă. Mai întâi a depășit Golf-ul din spatele meu și a apoi a ajuns în dreptul meu. Ne-am tamponat ușor, după care autoutilitara s-a răsucit pe stradă și a început să se rostogolească”, ne-a spus șoferișa de 24 de ani de la volanul autoturismului înmatriculat în Ialomița.

De partea cealaltă șoferul din autoutilitara VW, un bucureștean de 31 de ani, susține că vina i-ar aparține șoferiței:

„Ea a intrat în mine. Mă angajasem în depășire, am depășit un prim autoturism, și deodată m-am pomenit cu Opelul în față. În clipa următoare m-am trezit cu capul în jos, m-am răsturnat”, susține șoferul autoutilitarei înmatriculate în București.

Totodată, șoferul primului autoturism (un Golf – BZ 48 MAY) depășit de VW, rămas ca martor dă vina pe conducătorul autoutilitarei:

„Cel cu VW-ul e vinovat. Doamna din față a semnalizat și că virează la stânga. Eu am oprit în spatele ei. Cel cu VW-ul n-a oprit și el ci s-a lansat în depășire peste linia continuă. Apoi s-au ciocnit, după care VW-ul s-a răsturnat”.

Din fotografia alăturată se poate observa și faptul că înaintea intersecției înspre Tăbărăști, șoseaua prezintă linie continuă, semn că depășirea este interzisă.

Din fericire, nimeni n-a fost rănit grav. La spital a ajuns totuși un bărbat din Ianca, aflat pe bancheta din spate a VW-ului.

Acesta s-a lovit la capul în timpul în care mașina s-a răsturnat și resimte inclusiv dureri la gât. Pentru mai multă siguranță a plecat la spital cu salvarea în vederea unor investigații mai amănunțite.

Citește și articolul: UPDATE: Vești bune despre Andreea dinspre spital! „Fizic e bine, dar mai rămâne o problemă!”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.