În cât timp au ajuns la accident ambulanța și poliția

Mulțumită imaginilor de pe camerele de supraveghere reporterul buzoienii.ro a putut identifica în cât timp au ajuns la accident echipajele Ambulanței și Poliției.

Aceasta după ce cu o zi mai înainte la accidentul de la Mărăcineni dintre un autoturism Opel și o autospecială Renault (click AICI pentru detalii) un martor a reclamat timpul prea lung până la apariția ambulanței, dar și faptul că a fost ținut prea mult în telefon după ce a sunat la 112 până la preluarea efectivă a comenzii.

Prima ambulanță a ajuns la doar patru minute și câteva secunde de la producerea tamponării. Foarte probabil ambulanța a venit din apropiere după ce accidentul s-a anunțat prin stație.
La doar cinci minute de la producerea tamponării a ajuns și primul echipaj de poliție
La șase minute și treizeci de secunde a ajuns și a doua ambulanță. Probabil că aceasta a pornit spre accident de la sediul SAJ Buzău.
loading...

2 comentarii la „În cât timp au ajuns la accident ambulanța și poliția

  • Dupa ce am trecut pe langa masina in care agoniza batranelul, m-am intalnit cu ambulanta din prima imagine la rond, la Episcopie. Era in trafic pur si simplu si mergea spre intersectia Unirii+Transilvaniei.

    Răspunde
  • Eu știu că în caz de accidente și calamități ,viteza de reacție e primordială .Ori să nu vă închipuiți că Poliția ,Pompierii ,și Salvarea nu cunosc lucrul acesta .Așa că e bine să fim mai reticenți când comentăm situațiile de urgență așa cum au fost cele întâmplate de curând .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.