Poliția a interveni cu spray lacrimogen. Patru rromi, conduși la secție


Ce pot face rromii din cartierul Simileasca duminică după-amiază ca să nu se plictisească ?

Cea mai bună opțiune e cea de a face scandal. Așa s-a întâmplat ieri pe strada Stăvilarului.

Întreg tapajul a pornit după un conflict violent dintre locatarii a două imobile învecinate.

S-a lăsat cu geamuri sparte și bătaie, după care strada s-a umplut cu alți combatanți, gură-casă, pirande și plozi.

S-a chemat și poliția, care copleșită de dezordinea stradală a dat cu spray lacrimogen ca să-și facă loc prin mulțime.

Evident, după ce forțele de ordine i-au extras pe scandalagii, tot țiganii erau nemulțumiți: „De ce-a dat bre cu spray din ăla. Erau femei, copii… A dat doar așa că suntem noi țigani, ca să scape de noi”.

Rugate de polițiști să intre în curțile și casele lor, pirandele au refuzat. Scandalul, dacă nu-l faci pe stradă, ci la tine în curte parcă n-are niciun farmec.

„Ieri, 8 iulie a.c., în jurul orei 17.00 a fost sesizată producerea unui scandal în municipiul Buzău, între locatarii a două imobile învecinate. La fata locului au fost direcţionate echipaje de poliţie şi jandarmi, care au acţionat în vederea aplanării conflictului, iar în urma activităţilor 4 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei în vederea luării măsurilor legale. Din verificări a rezultat faptul că pe fondul consumului de alcool, între locatarii a două imobile învecinate a izbucnit un conflict spontan, iar un bărbat de 36 de ani a spart o fereastră a imobilului vecin, totodată fiind lovit la rândul său de un alt bărbat, în vârstă de 22 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere si lovire sau alte violente, iar 4 persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 48 de ani, au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 2300 de lei, conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice” – comunicat IPJ Buzău

loading...

2 comentarii la „Poliția a interveni cu spray lacrimogen. Patru rromi, conduși la secție

  • Politia e vai de ea… trebuia sa le dea cu altceva.. nu cu lacrimogene… astia oricat ai vrea sa-i adaptezi, sa-i integrezi, ei refuza, asa-s romulanii… tre’ trimisi la munca.

    Răspunde
  • Dacă ar trebui să aplanez scandalurile pe care le fac rromii în Buzău ,și nu numai ,și tot ar fi un motiv serios ca să nu mă fac polițist .Eu nu am să înțeleg niciodată etnia asta .Cred că se hrănește cu certuri și bătăi în stradă ,de le fac atât de des .Ori nu știu ce o fi în capul lor de le fac pe toate de-andoaselea .Nu se tem de nimic .Nu ai ce să le faci .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.