Fior în PSD Buzău! A trecut azi la partidul lui Ponta!

Fior în PSD Buzău după anunțul de azi al lui Mihai Tudose că a demisionat din PSD și s-a înscris la Pro România.

Pesediștii buzoieni sunt îngrijorați – întrucât Mihai Tudose este cunoscut ca fiind cel mai bun prieten din lumea politică a lui Marcel Ciolacu.

Buzoianul Ciolacu a fost alături de brăileanul Tudose în conducerea Guvernului României din iunie 2017 până în ianuarie 2018, când au demisionat împreună.

Temerea pesediștilor buzoieni e că Marcel Ciolacu ar putea proceda în mod similar, mai ales că buzoianul, asemenea lui Tudose, s-a poziționat public împotriva conducerii dictatoriale a PSD de către Liviu Dragnea.

Tudose: „Așa nu se mai poate!” 

„Acum 27 de ani am intrat în politică din dorința de a face ceva pentru Brăila și pentru România. 27 de ani am fost membru PSD și nu am precupețit niciun efort pentru a face bine oamenilor, pentru a onora încrederea celor ce m-au votat. Chiar și în cele mai grele momente prin care a trecut PSD am avut speranța că lucrurile se vor îndrepta. Astăzi, această speranță a dispărut după ce în ultimul an am constatat cu tristețe că o parte din actuala echipă de conducere a partidului a înlocuit agenda publică cu agende personale, că orice încercare de dialog și dezbatere internă a problemelor reale ale României nu este luată în seamă. Că orice încercare de democratizare a deciziilor politice este sortită eșecului. Cred cu tărie că prioritățile, dezbaterile interne trebuiau să fie despre spitale și sistemul de sănătate, școli și educație, infrastructură și reformă administrativă. Despre parcursul european al României. Despre parteneriatele strategice. Și da, și despre justiție. Dar despre o justiție corectă și pentru oameni. Nu doar pentru ,,unii oameni” …Am avut în ultimele luni foarte multe întâlniri atât cu membri de partid, dar și cu oameni neimplicați politic, concluzia fiind aproape unanimă: nu se mai poate! Această atitudine a oamenilor m-a condus la una dintre cele mai grele decizii: demisia din PSD ca ultim gest de delimitare față de acest mod de a conduce partidul și țara. Dacă gestul meu va fi înțeles și va duce la îmbunătățirea lucrurilor în PSD m-aș bucura sincer… Rămân în continuare în politică, adeptul valorilor democratice de stânga, devotat Brăilei și României. Mă voi alătura unei echipe cu care împărtășesc aceleași valori, echipei PRO România și voi rămâne omul, brăileanul și românul pe care îl știți. Cu respect, Mihai Tudose”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  A murit fratele comentatorului Emil Grădinescu CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Fior în PSD Buzău! A trecut azi la partidul lui Ponta!

  • Oare sa aiba si Ciolacu aceeasi lipsa de caracter precum tradatorul Ponta ? Sau, iata al altui tradator, Tudose ? Indivizi carora electoratul PSD le-a acordat incredere, acum arunca voturile la cosul de gunoi si se incoloneaza in spatele SRI-stului Victor Ponta…. , afirmand ca ” împărtășesc aceleași valori, echipei PRO România”…. Vai ! Ce valori ?! :)))

    Răspunde
  • Este cazul ca oamenii de caracter din PSD – gen Marcel Ciolacu, sa lase mascarada in care este atras de Livache, si sa vina alaturi de echipa Pro, alaturi de oamenii cu care a făcut echipă, gen Ponta, Țuțuianu, Crețu, Firea, Tudose, Chirică, Negoiță…
    Chiar pot intra in istorie!

    Aviz tuturor parlamentarilor Buzoieni, chiar și cei Alde Mocanu, Badulescu, Zbîrnea….
    E cazul ca Aceasta Guvernare sa plece.
    E cazul ca oameni ca Ponta, Corina Cretu, Tutuianu, pot da Romaniei o noua față!

    Mue Dragnea

    Răspunde
  • Tereaca ți-am spus că au trecut linia roșie atât Toma cât și Ciolacu, îți sugerez sa te pui bine cu noua conducere care se va instala la Buzău și mai ales cu Dragnea care este un om deosebit , ciolacu chiar dacă nu va pleca va fi dat afară, Toma nu mai prinde alt mandat. Va pupă Burebista!

    Răspunde
  • Dragnea va deveni erou national peste catva ani pentru ca a distrus PSD-ul !!!!!!

    Răspunde
  • Trebuie sa recunosc ca argumentatia lui Tudose privind demisia sa din PSD este una corecta si de bun-simt.Dar,oare cat este de cinstit cu sine si cu oamenii din jurul sau si nu numai,daca face acest gest abia acum cand este mai mult decat evident ca PSD se prabuseste in fanfaronada lui Dragnea si a lui Dancila,in ticalosiile si miseliile lui Tudorel Toader, in criminalitatea infractionala a lui Teodorovici si Valcov,in imbecilitatea ‘academica’ a Ecaterinei Andronescu ,………..,toate acestea insotite de ‘bocetele si urletele animalice ale pupincuristilor eterni de la Antena 3, B1 TV, RTV-Ghita infractorul, a unor bufoni ‘de presa’ ca Chireac, militeni ratati ca ‘generalul’Abraham, avocatul cinzeaca si a clicii PSD-iste tradatoare si vanzatoare de tara. Nu am crezut si nu o sa cred niciodata vorbele neo-comunistilor si neo-securistilor din toate partidele si cu atat mai putin nu dau doi bani pe vorbele lui Tudose si ale ‘partidului’ Pro ale unuia ca Ponta cel care prin activitatea sa politica si profesionala a dovedit ca este un las si mincinos asemenea majoritatii celor din justitie si din politica……Romanii trebuie sa stie si sa nu uite un lucru:pana cand comunismul si Securitatea,neo-comunismul si neo-securismul nu vor fi distruse prin orice mijloace posibile,nimic bun nu o sa se intample in Romania. PS -Domnule Tereaca,te rog fara cenzura!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.