A primit un spray paralizant în figură chiar de dimineață

Dimineață tumultuoasă pentru bărbatul din imagine.

De cum s-a trezit s-a prezentat la un bar din zona Unirii Sud.

După ce a consumat bine, i-a venit și cheful de scandal.

Angajații barului l-au rugat să plece, dar scandalagiul nu a vrut.

A fost nevoie de intervenția unui echipaj al unei firme de pază din Buzău pentru potolirea degustătorului matinal.

Întrucât și cu bodyguarzii a fost agresiv, aceștia i-au aplicat în figură un jet de spray-paralizant.

Abia așa omul s-a potolit și s-a așezat pentru refacere cu șezutul pe o țeavă într-un colț în gangul din apropiere.

Intervenția bodyguarzilor a fost salutată de ceilalți clienți ai barului cu terasă, dar și nu și de vânzătoarea magazinuluin de pâine din apropiere:

Citește și articolul: „Nebunie vineri seară în Poștă. Raliu pe străzi, femeie aruncată din mașină, alta s-a aruncat în fața mașinii”

„O parte din spray-ul respectiv a ajuns la mine în magazin. Erau și clienți înăuntru. N-am mai putut sta înăuntru, a trebuit să ieșim afară. Ar fi trebuit dat cu spray într-un loc unde nu erau oameni prin jur”, a spus vânzătoarea.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „A primit un spray paralizant în figură chiar de dimineață

  • Acel bar, in fapt o bodega, nu are ce cauta in mijlocul zonei de locuit, in calea tuturor ce locuiesc acolo sau sunt in trecere, blocheaza parte din trotuar si din culoarul de trecere printre blocuri. Iar clientii barului sunt cel mai adesea precum cel din articol. De preferat sa nu trebuiasca sa treci pe langa ei indiferent de ora.

    Răspunde
  • La cazul bețivului din Unirii ,care am înțeles că era mort de beat ,se putea acționa și cu o găleată de apă rece turnată în cap . Tristețea e alta .Ca el sunt cu zecile în oraș ,care nu numai că sunt dezgustători ,dar mai devin și agresivi .Aici vreau să văd și eu o minte luminată care să pună mizeria asta umană în sarcina legii .Avem în județ 4 spitale de dezalcolizare ,unde după o injecție devin cei mai inocenți pacienți ,deși efectele secundare ale tratamentelor sunt foarte greu de suportat și fiecare reacționează în felul lui .Dar el trebuie făcut să înțeleagă că totul e spre binele rău ,și trebuie să elimine total alcoolul din alimentația lor .Altfel ajung iar acolo .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.