Zoican, șeful UPU Buzău, a ținut să se fotografieze cu ea. „Adriane, ăsta-i motiv de divorț”

Că-i place sau nu șefului PNL Buzău, Cristi Romanescu, e o certitudine că Adrian Zoican, medic șef la UPU dar și penelist, e un tip foarte popular.

Nu-i cu nasul pe sus, e mai mereu zâmbitor și pus pe glume, vorbește, dă noroc și se îmbrățișează cu toată lumea.

Un mare câștig pentru partid, de care PNL Buzău, ținând cont de notorietatea dar și de respectul pe care oamenii i-l arată lui Zoican, ar putea profita la următoarele confruntări electorale.

Deja unii peneliști, dar nu numai, vorbesc prin oraș că Zoican ar putea fi un candidat trăsnet peste trei ani la Primăria Buzău pentru pesedistul Toma.

Poznaș, poate mai mult ca de obicei, Zoican a a fost în centrul atenției și ieri, când la Buzău a descins Ludovic Orban.

În timp ce Orban îi saluta pe margine pe cei prezenți, Zoican își făcea de cap în centrul sălii.

Doctorul a remarcat-o, ca de altfel toată lumea, pe noua secretară a PNL, o brunetă chipeșă, și a ținut să se fotografieze cu ea.

„Adriane, fii atent. Ăsta-i motiv de divorț”, i-au strigat unii de prin sală, în timp ce toată lumea râdea.

De notat că Zoican n-a fost invitat la prezidiu așa cum ar fi fost normal, ținând cont de faptul că este președinte al organizației municipale.

Doctorul a reușit totuși o  ghidușie cu care a salvat momentul puțin penibil. S-a dus undeva în colțul sălii, stârnind din nou zâmbete, cam pe unde stă secretarul județului atunci când e ședință de CJ.

Citește și articolul Roșioru a sărit calul, Roxelana gata să plângă

Cineva s-a sesizat și după câteva minute lui Zoican i s-a șoptit să plece de acolo. Dar nu la prezidiu, ci în sală, printre ceilalți membri de partid.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

4 comentarii la „Zoican, șeful UPU Buzău, a ținut să se fotografieze cu ea. „Adriane, ăsta-i motiv de divorț”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.