A rămas așa! Motivul pt. care primăria a oprit montajul de pavele

A rămas așa! Primăria a fost nevoită să oprească montajul de pavele în centru, lângă „Poșta Veche”.

Cauza ? Municipalitatea a fost notificată că spațiul respectiv din fața clinicii Optimed și a farmaciei este privat, proprietarul fiind un cetățean de prin Galați.

Aici se termină domeniul public al Buzăului și începe o proprietate privată!

„Nu avem ce face. A trebuit să sistăm lucrările. S-au demarat negocieri cu proprietarul, așteptăm răspuns. Sunt mai multe variante. Ca Primăria să cumpere terenul, să-l concesioneze sau, variantă mai puțin credibilă, să-l primească gratuit prin donație”, a explicat viceprimarul Ionuț Apostu.

Zonă din vecinătate, în fața poștei (acum Librăria Alexandria), unde s-au pus pavele

Nu este primul caz și, probabil, nu va fi nici ultimul când bucăți din domeniul public (din zone pietonale intens circulate) ajung în proprietate privată.

Trotuarul de pe lângă Zidul Episcopiei a fost ocupat de asemenea, peste noapte, de un… proprietar

loading...

5 comentarii la „A rămas așa! Motivul pt. care primăria a oprit montajul de pavele

 • NATIONALIZARE….in memoriam NICOLAE CEAUSESCU…. incredibil…in centrul Buzaului….legile lui „peste”…tara de inapoiati ce suntem…..

  Răspunde
 • si pe viitorului au fost cumparate bucati de trotuar. stam si ne uitam unii la altii si ne miram. nu avem ce face. bine ca nu au vandut bucati din bulevard sau intrari in oras.

  Răspunde
 • Sa se sesizeze DNA ! Sa vedem cine si cum a vandut teren public+ trotuarul din centrul orasului !!!

  Răspunde
 • Faceti ancheta ,domnul ziarist sa vedeti cum acel teren a ajuns propietate privata!Sigur e vreo hotarare judecatoreasca de dupa dec ’89!Ceausescu si cand lua pamantul oamenilor le dadea despagubiri !Putine dar le dadea ,asa ca pamantul ajungea legal la stat!As fi tare curios cine e judecatorul care a dat terenul inapoi ,de cinstit ce e!Mai ales ca terenul a fost al statului de zeci de ani,ca doar traim aici si noi!

  Răspunde
 • Informați corect cetățenii despre felul în care a intrat în posesie „gălățeanul” și dacă e vorba de o scamatorie din cartea neagră a retrocedărilor cu acte false, cereți buzoienilor să nu intre în spațiul respectiv indiferent ce obiect de activitate va funcționa acolo unde se află acum librăria. Faliment după faliment îl va determina pe marele proprietar de trotuare publice să reretrocedeze drumul public destinației sale firești. Iar statul de strâmb cu judecătorii lui hapsâni ori șantajați de procurorii cu epoleți va avea încă un prilej să se mai îndrepte până nu îi îndreaptă strada.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.