Accident în capătul Căii Eroilor la coborârea de pe pod

Neatenție dureroasă pentru un șofer din București și soția sa.

Bucureșteanul de 65 de ani nu a văzut indicatorul stop la coborârea de pe Pasarela Nehoiu.

Autoturismul său s-a înfipt în roata unei automacarale care venea dinspre Șoseaua de Centură (și se îndrepta spre Ploiești).

sursa foto: buzau.net

Bucureșteanul și soția sa de 62 de ani au fost răniți și au fost preluați de ambulanțe cu direcția UPU Buzău.

În zonă se petrec des accidente în care sunt implicați șoferi care nu cunosc „vicleșugul” acestei intersecții. Cei care vin dinspre Ploiești sau București nu se așteaptă ca la coborârea de pe pod să-și piardă prioritatea.

Uneori acești șoferi nici nu-și dau seama că urmează/ a fost o intersecție. Dacă au noroc trec mai departe fără să fi băgat de seamă. Dacă au ghinion are loc tamponarea.

loading...

9 comentarii la „Accident în capătul Căii Eroilor la coborârea de pe pod

 • Semnele de circulatie sunt foarte vizibile, dar n-ar fi stricat si niste denivelari inaintea lor. Cert este ca e o intersectie periculoasa din cauza masinilor care vin de pe centura cu viteza destul de mare.
  Adevarul este ca in acel loc ar fi mai normal un sens giratoriu si indepartarea copacilor care impiedica vizibilitatea din dreapta a celor care vin spre Buzau. In situatia actuala acesti soferi nu pot vedea decat in ultimul moment vehiculele care vin de pe centura ptr a se angaja pe pod…….[Leo]

 • la fel este si pentru cei care vin de pe strada Pogonele si vor sa intre pe Aleea industriei….si aici ar fi utilun rond…

 • La fiecare intersecție trebuie câte un rond și cocoase de măgar pentru toți șoferii de duminică gen LEO si Titi ….

 • D-le @Anonim, eu m-am referit punctual doar la intesectia in discutie, unde spre disperarea d-tale chiar ar fi util un sens giratoriu din motivele pe care le-am semnalat mai inainte.
  Dupa mintile resemnate ale unora ca d-ta probabil ca nici azi n-am fi avut macar un sens giratoriu in tot Buzaul……[Leo]

 • Si sa taie tot Crangul după mintea unora, sa ii vada pe cei ce vin dinspre fabrica de bere

 • Daca se vor monta cocoase vor vedea semnul de STOP?

 • D-le @Anonim, d-ta nu vezi padurea din cauza copacilor. Un palc de copaci dintr-o curba lipsita de vizibilitate nu inseamna ,,tot Crangul”.
  Nici macar nu este nevoie sa elimini toti copacii si tufisurile din TOATA curba, asta ar insemna sa distrugi locul de munca al ,,profesionistelor”, ci doar o mica parte ptr a crea vizibilitate ptr cei care intra in Buzau.
  O fi prea greu de inteles?…..[Leo]

 • Acolo trebuie un rond, clar.

  Dar problema mare nu e asta, ci configuratia ultimilor 500 m inainte de acest posibil rond, pe sensul Ploiesti-Buzau: drum drept pe care vii cu viteza, apoi accelerare sustinuta pe pod, in urcare (fara vizibilitate in fata !), urmata brusc de franare pentru ca in 200 m trebuie sa opresti la STOP. Fluxul asta este cum nu se poate mai prost acolo.
  Solutia ideala, ar fi un contra-pasaj pe care sa vina din stanga, cei care intra dinspre centura spre Ploiesti, lasand astfel pe cei care intra in Buzau sa circule cursiv catre oras, fara alte impedimente.
  Rondul, va genera o oarecare fluidizare, dar ganditi-va ca urca podul 10-15 masini in viteza si deodata se vor trezi in cativa metrii cu alte 10-15 care stau (peste cocoasa podului) la rond: BOOM !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.