Acesta e terenul recuperat de Primăria Buzău (foto)

E un teren destul de mare (în jur de 0,7 ha) recuperat de Primăria Buzău, fix în spatele Drăgăicii:
Accesul la acest teren se face pe strada Hangarului. În urmă cu două zile, pe teren, s-a amenajat un drum care duce până în spatele Drăgăicii.

Terenul a aparținut SC Aquafor, firmă a Consiliului Buzău care și-a încetat activitatea

Veste bună, pe acest teren se va putea extinde, după amenajare, în săptămânile/lunile viitoare talciocul (iar de la anul și spațiul alocat Drăgăicii).

Pentru a face legătura cu terenul recuperat de la Aquator, Primăria Buzău a închiriat (cu drept de cumpărare) un teren situat în spatele Drăgăicii

Pe lângă extinderea talciocului și a Drăgăcii, primarul Toma a anunțat proiectul de amenajare aici a unui spațiu expozițional – unde firme din Buzău și nu numai să-și expună produsele.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Acesta e terenul recuperat de Primăria Buzău (foto)

 • Cladiri de birouri, un fel de expo bussiness center, cu locuri de parcare, spații expo, cafenele, etc.

  Răspunde
 • Dar piața aia en – gros agroalimentară când va fi în atenția primarului ?
  La următoarele alegeri ?

  Răspunde
 • S-au implinit 4 ani de cand primaria a alocat initial 7.7 mil lei din bugetul nostru pentru modernizarea stadionului de atletism si 3 de cand e gata. Cate competitii sportive de mica anvergura au fost gazduite in aceasta perioada? Private si publice, sa nu fiu foarte occidental in pretentii. Cat a costat administrarea si intretinerea, in perioada asta de timp? E f bine ca e stadion modern unde, de cand cu programul impus publicului, sportivii care se antreneaza acolo deja-s olimpici, mai putin Baboi care a inceput sa dea inapoi.
  Este o alta lucrare utila orasului pentru care motivarea e de tot rasul, similara cu aceasta idee care deserveste doar nevoia umana a primarului de extindere teritoriala. Glasul pamantului practic, cand tipa dupa tine, nu mai stai…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.