Filtru instituit de Poliția Buzău pentru oprirea mașinii

Polițiștii buzoieni au intrat în alertă după un apel la 112 prin care un buzoian anunța că sora sa, de 28 de ani, din Padina, a fost luată cu forța de doi bărbați și introdusă într-un autoturism. Mașina a demarat apoi către Pogoanele.

Apelantul a precizat că unul dintre bărbați este soțul surorii sale, de care aceasta s-ar fi despărțit în fapt.

În urma apelului făcut ieri, în jurul orei 15.00, a fost constituită de îndată echipa operativă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, polițiști ai orașului Pogoanele și secțiilor rurale arondate.

Totodată, autoturismul și ocupanții acestuia au fost dați în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în județul Buzău, dar și polițiștilor din județele învecinate.

La numai o oră de la sesizare, în jurul orei 16.00, urmare coordonării operative a forțelor din teren polițiștii din Prahova au identificat și oprit mașina în trafic, pe raza orașului Mizil. Tânăra se afla în autoturism.

Din declarațiile victimei, aceasta ar fi fost luată împotriva voinței sale, fiind și agesată fizic de soțul său.

Cei doi bărbați de 33 și 38 de ani din jud. Dâmbovița au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Judecătoriei Pogoanele, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „Filtru instituit de Poliția Buzău pentru oprirea mașinii

  • unii au impresia că nevasta le este un obiect!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.