Aici s-a produs tragedia cu băiețelul de 5 ani. Riveranii ne-au scris la redacție

După tragedia produsă pe strada Plantelor, când un băiețel de 5 ani a fost accidentat mortal de o mașină, câțiva cetățeni care locuiesc aici ne-au scris la redacție cu o rugăminte:

„Din păcate, la noi, ca să se ia măsuri trebuie să moară cineva. Am semnalat demult că pe această stradă ce duce la Parcul Marghiloman, după asfaltare, se circulă cu mare viteză. Am cerut montarea de limitatoare de viteză, dar altele au fost prioritățile. Măcar după această tragedie cu acel suflețel de 5 anișori să se ia această măsură. Ca să nu se repete. În special sâmbăta și duminica, atunci când sunt nunți, se circulă pe aici în trombă. Și dacă se întâmplă ca cineva să iasă după o mașină parcată, așa cum s-a întâmplat cu acel copilaș, ești făcut praf. Degeaba s-a mai căit după aceea acel șofer, răul era făcut. Vă rugăm să publicați acest mesaj, am văzut că vă implicați și că așa se mai rezolvă câte ceva”.

Venit la fața locului pentru a realiza o fotografie cu strada Plantelor, alți doi localnici care stăteau de vorba în fața casei, s-au plâns că nu doar nunțile ar fi de vină. Ci și parcarea generoasă de lângă Vila Albatros:

„Să veniți o dată sâmbătă noaptea. Zici că e raliu. Vin în parcarea din spatele conacului. Parcarea e goală și fac drifturi din alea. Zgomot de roți, frâne, motoare ambalate. Și când pleacă, prind și o sută la oră pe stradă. Aici e mai retras, nici poliția nu intră atunci când face rondul”.

Băiețelul a fost înmormântat sâmbătă. „Venea mereu aici la străbunicii lui care locuiesc pe această stradă. Fiică-mea s-a dus, dar eu nu am putut. Mi-a fost frică să nu mor și eu de durere. La vârsta mea… ”

Citește și articolul: „Dna doctor a fugit mâncând pământul! Tatăl meu era să moară la câteva minute după ce i-a refuzat internarea!”

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.